eski sevgilim şunu kapak fotoğrafı yapmış ?

kendisi hafif akıldan ve şereften noksan maalesef. linke koyacağım şeyi kapak fotoğrafı yapıp iki saat sonra geri kaldırdı. ne anlatmaya çalışıyor sizce dilinden anlayan çıkar mı

1. 8 ay önce evlenmiş adamın profiline bakarak sen akıldan ve şereften yoksun değil misin?

8 mart 19:37

2. a2 helal sana yazmak istediklerimi yazmıssın

8 mart 19:40

3. Benimle sevgiliyken gidip evlendi karısına haber verdim elimden gelen her şeyi yaptım onu uyandırmak için. Her yerden engellememe rağmen farklı numaralardan seni unutamadım diye mesaj atıp farklı profiller açıp mesaj atmaya çalışan bir adam yani hayır ben akıldan ve şereften yoksun değilim. Profiline de bakmadım kendisi takip ettiği için farkettim. Yani kasacak bir duyar yok yanlış alarm

8 mart 19:40

4. yanlış alarm falan yok. yapacağını yaptın madem niye hala adamın yaptıklarını sorguluyorsun? bir zahmet sal geç. arada mesaj atıyormuş niyetini de biliyorsun yani kapakla sana ne anlatmaya çalışıyor olabilir de soruyorsun bunu şimdi :d

8 mart 19:46

5. Tamam sorgulamam abla yine en doğru sizsiniz yemin ederim illah ettirdi şu duyarlarınız ya. Aldatılan benim evlilik yolundayken sevgilimin evlendiğini gören benim aylardır mesaj atılan benim ama şeref yoksunu da benim. Sen de aldatılırsan bir zahmet sal geç. Gerçekten sizin gibi kadınlar olduktan sonra düşmana gerek yok.

8 mart 19:50

6. lan adam evlenmiş gitmiş ona rağmen sana yazan bir ruh hastası. aldatılma ajitasyonuna ne gerek var şimdi 8 ay olmuş. böyle bir tipin kapak fotoğrafını sorgulayacağıma uzaklaştırma kararı falan çıkarabilirdim.

8 mart 20:04

7. Hakikaten amma duyar kasmışsınız ya soruya cevabınız yoksa bakın geçin. İnsanlar sizin yüzünüzden soru soramaz oldular. Yok şeref yoksunu sensin yok şöyle yok böyle. Kız Arkadaşınızın Başına aynı şey gelse bunu paylaşmış dese "asıl şeref yoksunu sensin" mi diyeceksiniz yani ne biçim kadınlarsınız anlamıyorum.

8 mart 20:05

8. Sanki duygularınız yok insan değilsiniz de robotsunuz.

8 mart 20:06

9. Offf kıro herif ya. Evliliği aldatmayı geçtim düz ayrılıktan sonra bile şu iğrenç cidden.

Ha yazının içeriğine değinmiyorum bile

8 mart 20:24

10. tamam hadi a2 ilk yorumunda fazla yüklenmiş olsun da, sonrasında gayet doğru yazmış. adam seni ekliyor sürekli mesaj atıyorsa niyeti gayet bellidir. buraya gelip "sizce ne demek istiyor :SS" sorusu aşırı saçma kabul edin

8 mart 20:32