eski sevgilim bana yazıp buluşup eski beni göremeyince takipten çıkması falan?

biz içtik buluştuğumuzda hafif o ara biraz sırnaştı ben de kendimi geri çektim. benden o ayrılmıştı bu arada saçma sapan hareketleri vardı. bana da yalvardı tekrar olalım falan diye düşünücem demiştim. o içtikten sonra akşam hiç yazmadı sabah falan yazdı. normal konuştuk sonra muhabbet bitti bir hafta falan konuşmadık. kararını vermişsindir herhalde yazmış ben de bu mesaja 2 gün sonra “bazı şeylerin telafisi olmaz ben sürekli bir daha bırakır mı düşüncesiyle yaşamak istemiyorum “ tarzı bi şey yazdım sonra da beni ghostladı bu mesajdan 4 gün sonra takipten çıkmış

1. O kadar yalvaran adamın bu hale gelmesi normal mi bunların derdi ne ya

6 haziran 2023 00:51

2. E dusunmussunuz reddetmisiniz o da tacizci bir sapik olmadigi icin insan gibi yoluna gitmis. Ne toksik tiplersiniz ya gercekten.

6 haziran 2023 02:11

3. Olayı tam anlatamadım ben. Ona güvenmemin zor olacağını söyledim. Sevdiğini de hissedemiyordum ne kadar dese de. Evet iyi oldu benim için çünkü sevgiliyken kötü davranıyordu. Ama bu kadar birleşmek isteyip bu kadar az çaba göstermesi sarhoş eve geldiğimde merak edip yazmamıştı bile mesela garibime gitti.

6 haziran 2023 02:33

4. Süslü adamın amacı cinsellik. Sorgulama bile. İlk şırnaşıyor, tepki alamıyor, sevgili olursak sevişiriz kafasına giriyor, tekrar deniyor, umudu kesiyor. Kapanış. İyi yapmışsınız.

6 haziran 2023 03:36