eski sevgilim geri dönmek istiyor?

kafam allak bullak oldu. 7 ay önce ayrıldığım eski sevgilim geri dönmek istiyor. öyle aldatma gibi şeyler yaşamadık saygılı bir şekilde ayrıldık. biz ayrıldıktan 2,5 3 ay sonra bir kızla çıkmaya başladı ve 3 ay sürdü ilişkileri. stalklarım sayesinde biliyordum ilişkisini. hatta burda yazmıştım bile. sorun şu ki ben o kızı atlatamıyorum. içimde her geçen dakika artan bir kızgınlık var. benden sonra başkasına dokunması fikrinden nefret ediyorum. madem geri dönecektin niye araya başkasını soktun? sanırım bunu hazmedemeyeceğim için de barışmıycam çünkü bu ikimize de eziyet olacak. siz olsanız naapardınız, ben mi abartıyorum bilmiyorum.

1. Aynısını yaşadım tarihler de benzer. Biz ayrıldıktan 1 ay sonra sevgili olmuşlardı 4 ay faşan sürdü. Kızdan ayrılınca 1 ay sonra da bana döndü çok pişmanım seni umutamadım diye.. ne yalan söyleyeyim ben affettim ama affetmemin arkasında cok fazla şey var..

affettim, ama aşamadım. Eğer biraz kafaya takan biriyseniz aşmak zor böyle bir durumu hatta imkansız. 1,5 yıldır evliyiz çok da mutluyuz. Ama ben hala kızı stalklıyorum arada.. geçmiyor bitmiyor nir türlü yani.

25 mayıs 2022 23:25

2. bu ara benimkiler de nedense geri dönmek istiyor, dönemsel herhalde yaz geliyor diye ayarları bozuldu

25 mayıs 2022 23:32

3. Dönme :(((

25 mayıs 2022 23:40

4. Boşta kaldığı için arıyordur, sessize al arada bakıp gülersin, ya da ok der gibi yap oyala ahaja

25 mayıs 2022 23:45

5. Eğer kafamda bitirmişsem ilişkiyi geri dönmem süslü. Bende bu durumu takıntıya çevirebilirim ve hazmedemem

Hala seviyorsanız ve pişman olmak istemiyorsanız şans verebilirsiniz ama burda önemli olan sevginizin büyüklüğü mü yoksa bu durumu kabul edemeyeceğiniz mi

26 mayıs 2022 00:20

6. Bizimki 5,5 yıllık bir ilişkiydi. İnsan kafasında kolay bitiremiyor ama artık her şey anlamını yitirmiş gibi geliyor. Bana söylediği her şeyi ona da söylemişti diyorum. Beni öpse onu da öpmüştü diycem. Aramızdaki özel hiçbir pey kalmadı gibi geliyor.

26 mayıs 2022 00:40

7. Selam bebeyim nasılsın ben iyiyim sen de iyi ol. Sadece şunu demek istiyorum ilişkin ne kadar sürdü bilmiyorum ama hiç kimse öyle kolay kolay ayrıldıktan hemen iki ay sonra yeni birini bulup o kişiyi tanıyıp ilişkiye başlayacak kadar tanıyıp hem de bi ilişkiye başlamaz. Ne oldu senden ayrıldıktan hemen ertesi günü mü tanıştı ne çabuk unuttu seni? Baya zor yani. O onu iki aylık tanımıyordur daha 'uzun' süredir tanıyordur.. Nerden mi böyle bir tahmin yürüyebiliyorum bu hikayenin benzerini yaşadım. Bu ihtimali bi düşün derim..

26 mayıs 2022 02:16

8. Bak işte 5.5 yıllık ilişki diyorsun sence de her şey çok açık değil mi 🥲 güveniyor olabilirsiniz ama her zaman sorgulayın

26 mayıs 2022 02:17

9. Sindiremezseniz başlamayın tekrar sonra işler daha da tatsızlaşıyor

26 mayıs 2022 09:46

10. Bence doğru olan şey insanın içinden nasıl geliyorsa öyle yapması. Keşke yapsaydım demektense keşke yapmasaydım demeyi tercih ederdim. Sizi gaza getirmek için söylemiyorum ama buraya sorduğunuza göre istiyor gibisiniz içten içe. Başkalarının mantıklı bulduğunu yapmaya kendinizi zorlamayın, içinizden geleni yapın. herkesin doğrusu farklıdır.

26 mayıs 2022 14:26