eski sevgilim kıyafetlerime çok karışırdı rujuma eve giriş saatime falan. eşine karışmıyor onu daha mı çok seviyor?

gördüğüm kadarıyla eşine bana yaptığı hiçbir şeyi yapmıyor. ben sıfır kol giydiğimde suratı asılan kavga eden afam eşinin kıyafetlerime hiç karışmıyor. bu fark neden?

1. Çünkü bazı kızlar çok ezik benim bile kız hâlimle karışasım geliyor bazen .Millete sorarsan tabii laf söyler.

6 temmuz 2021 22:05

2. off adam evlenmiş gitmiş hala onu mu düşünüyosun ya unut artık

6 temmuz 2021 22:06

3. he troll he.

6 temmuz 2021 22:07

4. Sen kocasi eski sevgilisine siddet uygulayan ama hala kocisim kocisim bana karismiyo cunku bana asik diye dolanan süslü musun? Yeter bacim sal bizi artik elli kere.soyledik hepimiz

6 temmuz 2021 22:08

5. of şuraya kaç tane cevap gelmiş biri de sorunun cevabı değil işiniz gücünüz laf sokmak, sorunun cevabını bilmiyorum seviyor ki evlenmiş işte

6 temmuz 2021 22:27

6. Teşekkür ederim anonim7. Onu daha çok seviyor demek. Teşekkür ederim cevap için

6 temmuz 2021 22:28

7. Aynı soruyu farklı şekillerde kaçıncı soruşun oldu bu, şimdi de eski sevgili taklidi yapıyor. Ne kalın kafalı kadınsın sen ya. Ya da trollüğüne yapıyosun.

6 temmuz 2021 22:46

8. daha cok saygi duyuyor. karsidaki size bir insan olarak saygi duymuyor, elinin altindaki mali olarak goruyorsa boyle kiyafet yuzunden kavgalar cikarir. ama baskalarina yapamaz cunku kaybetmekten ya da ozguvensiz gorunmekten korkar. saygi duydugu cepte, ee evlendigine gore seviyordur da. yani size kotu davranmasi sadece siz buna izin verdiginiz icindi, baskasinin buna izin vermemesi normal.

6 temmuz 2021 22:46

9. karısı onu eğitmiş

7 temmuz 2021 02:28

10. sizi daha çok sevmiş.

7 temmuz 2021 06:56