eski sevgilim sık sık rüyama giriyor?

süslüler selam. şu ana kadar 4-5 sevgilim oldu ama beni en çok üzen aldatan ve psikolojik olarak mahveden tek bir kişi oldu. onunla direkt ya da dolaylı her türlü iletişimi keseli neredeyse 1 yıl olacak ve varlığı bile aklıma nadiren geliyor. 6 aydır başka biriyle bir ilişki içindeyim ve gerçekten çok mutluyum, en ufak bir sıkıntımız yok. ancak o bahsettiğim eski sevgilimi çok sık rüyamda görüyorum? bunun bilinçaltının yeni bir ilişkiye karşı savunma mekanizması olduğuna dair yazılar vs okudum ancak sık sık rüyama girmesi beni çok rahatsız hissettiriyor şu anki sevgilime ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum anlamsızca. içime su serpecek süslü var mıdır? bunun normal olduğunu sizin de yaşadığınızı duysam bile yeter :(

1. ondan kurtulmanıza çok sevindim. benimki de 1,5 yıl boyunca sürekli benimle flörtleşip işler ciddiye bindiğinde ayrılıp kaçıyor ama konuşmayı kesmek istemiyordu, ben kesince kendi psikolojik sorunlarını vs bahane edip manipülasyonla yalvar yakar tekrar barışıyordu. beni aldattığını falan da öğrendim sonradan ortak arkadaşlardan :/ onun yüzünden kalp çarpıntım vs başladı. haklısınız sanırım.

15 temmuz 2020 23:41

2. aslinda bu iyi bi seymis, bi yerde okumustum beynimiz kabul edemedigimiz, bizde travma birakan herhangi bi sekilde bizi olumsuz etkileyen seyleri bilincaltina atiyor. bi sekilde bizi o andan kurtarmis oluyor ama arka plana atiyor. ruyada gormek de artik bunu kabullendigimiz ve astigimiz anlamina geliyormus. yeni iliskinle beraber gecmis durumundan tamamen kurtulmussun demek ki

16 temmuz 2020 14:20

3. a3 a4 çook sağolun süslüler, içime su serptiniz :) ♥♥