1. sanmıyorum. dfdfd yani keşke öyle olsa :(
- sanat
- bürokrasi
- diğer
eski sevgiliyi ruyada gormek
Merhaba susluler son aylarda eskiden ask yasadigim eski sevgilimi onu gun icinde dusunmememe ragmen ruyamda goruyorum. Hemde ruyayi gorurken suan iliskide oldugum erkekle beraber uyuyor oluyorum. Ve bu kisiyi hep guzel sekilde ask yasadigimizi falan goruyorum ruyamda. Sonra kendimi bi acaip hissediyorum. Son zmaanlarda meshur bir soz var ya eger onu durduk yere dusunuyorsaniz sizde onun aklindasinizdir falan diye. Bu gercek olabilir mi acaba :))
- cevaplar
- şikayet et
2. ben de bir sıralar takık olduğum çocuğu görürdüm istisnasız her rüyamda. bu 2hafta falan sürerdi en fazla. hani rüyam onla ilgisi olmasa bile bi noktada o çocuk belirirdi. ama daha sonra o çocuğun bir daha hayatımda yeri olmadı (neysekiii)
bir diğer gördüğüm rüya silsilesi ise ayrıldığım çocukla ilgiliydi, en başta birbirimizi görmek bile istemiyorduk, daha sonraki rüyalarda ise birbirimizi affediyorduk ve yine eskisi gibi oluyorduk. tabi bunlar oldu mu, olmadııı. rüyalarımız bilinçaltımızdan ibaret. her ne kadar istesek de veya bizim için hayırlı olsa da olmayabiliyorr, sadece bu rüyalar bizde küçük umutlar uyandırıp pişman olmamıza neden oluyor, o yüzden siz siz olun bu tür rüyalara inanmayınnn :D
| cinsiyet: | kadın |
| cilt alt tonu: | warm |