eski sevgiliyle arkadaş gibi olmak, aynı ortamda bulunmak doğru mu?

süslüler durum şöyle, şuan ilişki istemediği için yollarımızı ayırdığımız bir garip ilişkimiz oldu. arkadaş grubumuz var benimle yine arkadaş gibi görüşmek istiyor. zaman geçirelim hatta zamana bırakalım demişti. beraber bir gün birşeyler yapalım dedi, eğer böyle birşey organize ederse gideyim mi? hala birşeyler hissediyorum ama anlamasın istiyorum. hiçbirşey olmamış gibi gidip normal arkadaşımmış gibi mi davranayım hiç gitmeyeyim mi? gitmezsem de bu benden hala birşeyler bakliyor duygusal anlamda diye havalara girmesin istiyorum.

1. Zaman geçirelim zamana bırakalım = benim aklım farklı kişilerle sevişmekte ama senle de sevişirim arada. Hislerin varsa asla gitme bırak ne düşünürse düşünsün

30 temmuz 2023 12:14

2. Yalnız görüşmeyi teklif etmedi bu arada süslüler, bir ortak arkadaşımız daha var 3müz buluşalım dedi

30 temmuz 2023 12:18

3. diğer ortak arkadaşlarınızın da bulunacağı şekilde isen görüşün ama başbaşa hiçbir şeyi kabul etmeyin ss. yukarıdaki süslünün dediği gibi bırakın ne düşünürse düşünsün.

30 temmuz 2023 12:23

4. Gorusmeyin o da ne dusunurse dusunsun. Bir insana duygularinizin olmasinda yanlis bir sey yok. Gorustukce ister istemez o duygular devam edecek. Onun istedigi karmasik iliskiye uymak zorunda degilsiniz. Ben de bu hatayi zamaninda yaptim. Arkadasca gorusurum ne var ki falan dedim ama oyle olmuyor o isler her seferinde uzuldugunuz bir seye donusuyor. Ben gorusmeyi kestim. Sordugunda da ben arkadas aramiyorum yeteri kadar arkadasim var ve seninle gorusmek iyi hissettirmiyor dedim. Cok bozuldu ama kabullendi tabii. Gotleri kalkmiyor yani aksine ellerindeki oyuncak alinmis gibi oluyorlar.

30 temmuz 2023 12:31

5. a5 +1

görmek istiyorsunuz evet bu doğal ama iyiliğiniz için görüşmeyin, kendi işinizi zorlaştırıyorsunuz.

ilişki istemediği için ayrılan, zamana bırakalım erkek klişelerini hepimiz biliyoruz bunlar kıymetinizi birden anladıklarından ya da hayatlarında onları ilişkiden alıkoyan o büyük derdi çözdükleri için değil alternatifleri kalmadıkları için dönerler, kimsenin ikinci tercihi olmayın hatta açıkça da söyleyin böyle geçmişim olan biriyle arkadaş gibi görüşemem kusura bakma diyin.

30 temmuz 2023 22:06