eski sevgiliyle barisinca bir seyler duzeliyor mu?

kizlar ben 5 yillik sevgilimden ayrildim. 2 ay oldu. kendisinin bencilligiydi problem. barismak ister ve bir seyleri duzeltmek gibi bir teklifle gelirse hayir diyebilecegimi sanmiyorum ama bunu yasayan var mi, duzeliyor mu bir seyler yoksa 3 ay sonra bencillige geri mi donuyorlar? insanoglu degismiyor mu? yoksa aslinda hayatta herkes mi bencil de ben abartiyorum?

1. Bence ayrıldık hadi konuşmayalım olabilir 1 hafta bilemedim 2 hafta. Ama 2 ay çok uzun bence.

Geri dönse demicek misiniz denedi başkalarını olmayınca kürkçü dükkanı. Olduuuu.

Hele 5 senelik ilişkide 2 ay uzun bir ayrılık.

Unutmaya çalışın yolunuza bakın derim.

Zor olacak biliyorum ama seven insan çoktan barışmak isterdi  ego, gurur da bir yere kadar

24 aralık 2017 23:44

2. yok hala konuşuyoruz, 2 aydır görüşmüyor değiliz. görüşünce ağlıyor gözleri doluyor karşımda:( daha dün barışmak istiyor musun dedi ben de sen önce karar ver ben ondan sonra düşünücem benim isteyip istemeyişime göre mi soracaksın dedim. bugün yine aradı filan. ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum barışmak isterse. eksik anlatmışım ama uzun bir süre oluşunda haklılık payınız var.

25 aralık 2017 00:00

3. "insanlar değişmez. sadece daha iyi yalan söylemeyi ya da rol yapmayı öğrenirler." bu adam bencilse bencil kalır, zannetmiyorum değişeceğini.

25 aralık 2017 00:11

4. Başkalarıyla gezdi tozdu döndü gibi düşünmüyorum ben. Gerçekten özlemiş de olabilir. 3 yıllık ilişkimizi bitirdikten bir süre sonra tekrar denedim. 2-3 hafta çok güzel sonra eskiye dönüyorsunuz. Zaten bitirme sebebiniz de genelde bardağın taşması oluyor. Üstüne gittikçe yine taşıyor. Kısacası aynı tas aynı hamam.

25 aralık 2017 00:57

5. Düzeliyor sanıyorsun ama en fazla 1 ay sonra düzelmediğini düzelmeyeceğini gösteren bi ton hareket.araya zaman girince gerçekten eskisi gibi olmuyor hiç birşey.zaten herşeyin daha güzel olacağına inansanız ne arada ki süre uzar ne de topu birbirinize atarsınız.tekrar barışırsanız da umarım tam tersi olur herşeyin, daha mutlu olursunuz:)

25 aralık 2017 01:04

6. Bence deneyin en fazla sonra 2-3 ay sonra eski davranışlarına döner, baktınız olmadı ayrılırsınız. şans verdim ama olmadı dersiniz. Kabul etmezseniz acaba kabul etseydim ne olurdu diye düşünmeyecek misiniz sonra? Anladığım kadarıyla affedilemez şeyler yapmamış ki hala görüşüyorsunuz.

25 aralık 2017 02:42

7. (yazar: Pudramsizasla) evet haklisiniz ama ayrilmak zor. Hazir ayrilmisken barismak yanlis mi olur diye dusunuyorum bir yandan da barismayi cok istiyorum. Yoksa ben de hala seviyorum yani. Neyse bakalim zaman gosterecek galiba herkese cok tesekkur ederim

25 aralık 2017 09:41

8. bahsetiğiniz bencillik eğer karakteriyse değişmesi çok zor , anne ve babasından bunu öğrenmiştir ve kişiliğidir. Muhtemelen farkında değildir ve bu durumdan mutludur. Hatta bu durumun sizi neden mutsuz ettiğini arada düşünüyor olabilir. Fakat törpülenebilir , sizinde onu kabul etmenizle yürütebilirsiniz. yine yorulursunuz ama asla aşırı fedakar bir partner olmayacaktır. İlişkide sizinde istekleriniz olduğunu sık sık hatırlatmanız gerekir.

25 aralık 2017 11:40

9. Ben insanların değiştiğine çok şahit oldum. Kendim de değiştim. O yüzden şans cerin derin.

25 aralık 2017 13:29

10. Değişmediğini görünce ayrılmak çok daha kolay olur, öyle bir durumda kesin olmayacağı anlanmış olur diye düşünüyorum ben de. Umarım sizi mutlu edecek bir karar verirsiniz.

25 aralık 2017 14:19