eski sevgiliyle fbuddy olmak veya olamamak?

merhaba susluler, eski sevgilimle cok hızlı baslayan ve aynı hızla biten bi iliskimiz oldu, severek ayrıldık baska sorunlar vardı onun aşamadığı (öyle adlandırıyor kendisi) ben tabi yıkıldım hala ayakta da degilim ama duygularımız var karsılıklı, beni özledigini söylüyor duygularım var aklımdan cıkmıyosun minvalinde cümleler sarfetmisligi vsvs. her neyse. ayrılık sonrası 3 kere de sevistik. en son gecen hafta cuma gunuydu. sevismelerimiz, öpüsmelerimiz o kadar muhtesem ki... beni asla kötü hissettirmiyor. cuma gunu sevisme sonrası evlere dagıldıktan sonra hic konusmadık, -aynı is yerindeyiz bu arada hafta ici her gün görüyoruz birbirimizi- her neyse, ben pazar gunu nude attım direkt aksam, cevap olarak ''sanatsal bi calısma olmus :)'' ve ''ona kucuk surprizler yapın :)'' yazmıs bana, sonra konu tıkandı iyi geceler dendi ve 3 gündür konusmuyoruz. bu durumla ilgili yorumlarınız neler :d benim yas 26 onunki 29 bu arada benim de duygularım ona karsı yogun... pazar gunku muhabbetten sonra dizginlemeye basladım hatta gibi...

1. Süslü olay nerden tutsan elinde kalıyor. Hem eski sevgili hem fb hem iş arkadaşı bu üçlünün elle tutulur yanı yok yani. Sen illa sevişelim aramızda birşey olmasın dersen bu adamla devam et ikinizde sevgili bulana kadar takılırsınız. Ama görünen o ki ikinizden bir ilişki çıkmaz bu işin sonu yok. He sen ben zaten o tarz birşey arıyorum dersen iş yerinden olması da çok büyük sıkıntı bu arada ama yine de hadi neyse yani.

Ama yok yaşım kaç oldu ben ciddi düşüneyim zaman geçiyor evleneyim dersen o adam seninle evlenmez bu iş net..yani tamamen senin hayattan ne beklediğin ile alakalı bu durum.

31 mart 2021 17:49

2. anonim1 niye evlenmez dedin ki :(

31 mart 2021 17:53

3. Bir ilişki yaşamak ya da onu evliliğe götürmek gibi bir niyeti olsaydı ayrıldıktan sonra sevişmeye devam edip sonrasında böyle sevişip ortadan kaybolmaları sessizlikleri olmazdı süslü. Mesela 3 gündür konuşmuyoruz demişsin insanlar birbirlerini merak eder ve 3 gün insanların hayatında neler değişir ohoo. Bu kadar uzun süre konusmamak ya da yazmamak, ya da yazmak istememek büyük sorun.

Bana kalırsa şuan birşey düşünmüyor ten uyumu güzel sevişiyorsunuz falan öyle takılıyorsunuz çok ciddi bir gözle bakmıyor ilişkisi olduğunda bir daha konuşmayacak belki yüzüne bakmayacak. İnsan ilişki içindeyken disardan bakamıyor biliyorum ama şu yaşadıklarını başkası sana anlatıyor gibi okursan ne demek istediğimi anlayacaksın.

31 mart 2021 17:58

4. duygularınız olmasaydı fb olun iyiydi de duygularınız hala yoğunmuş... bence yol yakınken dönün yoksa bu şekilde daha kötü yıkılabilirsiniz :( eğer ilerde birlikte olma ihtimaliniz varsa bile ilişkiyi cinsellikle düzeltmeye çalışmak hiçbir şekilde fayda getirmez ya da cinsellik ile bağları hala tutmaya çalışmak da hiçbir fayda getirmez.

31 mart 2021 17:59

5. anonim 1'i dinle. seninle bir daha iliskiye baslayacagini bile dusunmuyorum. 3 vakte sevgilisi oldugunu duyar, bakakalirsin valla. ben olsam gorusmeyi, konusmayi tamamen keserdim.

31 mart 2021 18:03

6. ''ayrılık sonrası istediğin zaman konusabiliriz, görüsebiliriz hatta sevisebiliriz bile'' demisti. sadece sevismek icin gelmiyor, onun dısında da görüsüyoruz, vakit geciriyoruz. cinsellikle elimde tutmaya calısmıyorum hicbir sekilde aslında. hatta nude attıgımda konusma tıkandı devamı olmadı, bu da bana muhabbetin bu sekilde ilerlemesini istemediğini düsündürmüstü. bilemiyorum :( fikirleriniz cok degerli, en azından zaman ayırıyorsunuz. tesekkur ederim hepinize...

31 mart 2021 18:07

7. ''ayrılık sonrası istediğin zaman konusabiliriz, görüsebiliriz hatta sevisebiliriz bile'' bunları yaparken sevgili de olabilirsiniz süslü neden bundan kaçıp ta bunları yaşamak isteyesin ki. Yani bunun tek nedeni olur ben daha iyi birini bulana kadar kimsenin sorumluluğunu da almak istemiyorum takılalım. Sorumluluk derken mesela görüşme, konuşma, zaman ayırma ve iletişim kurmaktan bahsediyorum.

Ayrıca zaten sevişmek isteyen erkek zaten bunları söyleyecek. O an emin ol başka işi vardır da konuşma oradan devam etmemiştir. Niyeti o olmasa niye bir gün sevişip 3 gün sessiz kalsın? Belki öldün kaldın belki önemli birşey oldu hayatında hiç mi merak etmez insan. Aynı iş yerinde çalışıyorsun ama sen yokmuşsun gibi davranıyor bir mesaj yazamıyor.

Bak derdim evlenmek istemiyorsa görüşme değil. Ben ilk günden evine gittim birlikte oldum ya düşün. Ama ikimizde evlenme niyetinde değildik daha doğrusu ben değildim gelirim takılırız falan dedim. Sonra ben istedim o istemedi falan derken 7 yıl birliktelik ve sonrasında evlilikk :) yani bir duygun olmasa git takıl seviş ama sonra daha çok üzüleceksen hiç buna devam etme. Daha yüksekten düşmesi daha çok acıtır öyle düşün.

31 mart 2021 18:15

8. Suslum ben de digerleri gibi fb olmanin senin icin iyi olmayacagini dusunuyorum, seni ileride yipratacaktir sduygularin yogun oldugu icin. Amaaaa yine de bu tarz seyleri deneyimlemek aci verici de olsa bence denenmeli yani istiyosan devam et seni rahatsiz etmeye baslayana kadar.

Ben de cok benzer bi durumdayim butun fikrini tanistiklarum cocukla gorusmemi soledigi halde fb iliskisine evrilecek gibi duruyor.

Cok beklenti yaratmamaya calis yani oluru olsa zaten ayrilmazdiniz, denerdiniz tekrar vs.

31 mart 2021 18:17

9. cinsellikle elde tuttuğunuzu hiç düşünmedim bu arada, eğer cümlelerimden bu anlam çıktıysa üzgünüm. sadece farkında olmadan bunun üzerinden bağ kuruyor olabilirsiniz. eğer başkasıyla da görüşmeye başlarsa ortada hiçbir bağ kalmaz bu da daha yıkıcı olabilir. dediğim gibi birbirinizle sadece sosyal ve cinsel ihtiyaçlarınızı karşılıyor olsaydınız bir sıkıntı olmazdı fakat siz dümdüz hala seviyorsunuz :/

31 mart 2021 18:30

10. Ben karşı tarafın samimiyetsiz olduğunu düşünüyorum. Sana birazcık değer veriyor olsa süslü senin duygularını bile bile bu şekilde sevişmeye görüşmeye devam etmezdi. Seni ne kadar zorlasa da bu ilişkiyi bitir çünkü bir gün birisiyle tanıştım görüşmeyelim artık dediğinde kendini kullanılmış ve değersiz hissedeceksin. Bırak sana değer veren, seni seven birisiyle birlikte ol böyle samimiyetsiz birisiyle değil.

31 mart 2021 18:41