eski sevgiliyle sevişmeye devam etmek?

bu duruma nasıl bakıyorsunuz süslüler? eski sevgilimle anlaşamadığımız için ayrıldık ama ikimizin de hisleri devam ediyor, bir yandan da çok güzel bir cinsel uyumumuz var, arkadaş olarak görüşelim desek de sevişiyoruz her görüştüğümüzde. daha önceki sevgilimle de ayrıldıktan 6 ay sonra böyle bir sürece girmiştik, sürekli kendimi mi tekrar ediyorum bende mi sorun var, yoksa normal bir şey mi bu merak ediyorum

1. Ohh hem ilişkinin sorumluluğunu almıyor hem de istediği zaman beleşe temiz seksini yapıyor bu erkekler çok uyanık ya hahahah

17 haziran 2023 20:10

2. Fuckbuddy olmuşsunuz işte. Seni üzmüyorsa beklentin de yoksa devam et

17 haziran 2023 20:17

3. Öncelikle ayrıntılı cevabınız ve sorularınız için teşekkür ederim a1. Bu ilişkide anlaşamama sebeplerim genel olarak takıntılı davranışları, sürekli sorgulaması ve geçmiş travmalarını ilişkimize taşımasıydı. İlişkinin yasını tutmamak için kopamıyor olabilirim bu konuda haklısınız, bir yandan da ilişkiden önce arkadaşımdı ve o arkadaşlığı kaybetmiş olma düşüncesi ve yalnızlıkla pek başaçıkamıyorum.

Önceki uzatmalı ilişkimiz o şekilde 2 sene sürdükten sonra barışmamız ve beraber yaşamaya başlamamızla sonuçlandı, ama sanırım ikimiz de alışkanlığımızla sürdürdük ve birbirimizi yorduk boşuna uzun zaman

17 haziran 2023 20:17

4. A2 o kadar basit olduğunu sanmıyorum, zaten çok sık görüşemiyoruz yakın ayrı illerde yaşıyoruz ve görüşmediğimiz günlerde de arayıp soruyor ilgileniyor, bazı ilişkilere kıyasla iki sevgilinin konuşma sıklığından daha sık konuşuyor olabiliriz

17 haziran 2023 20:20

5. Normal değil bu artık ya. Git tinderdan falan bul ama eski sevgilinle sevişme nolur.

17 haziran 2023 20:25

6. A3 hislerim sürdüğü için fb olarak göremiyorum, beklentim de yok çünkü birlikte mutlu olamadık ama bana hislerinden bahsettiğinde ister istemez beklenti hissi uyanıyor ve kötü hissediyorum, ama görüşmemek de iyi hissettirmiyor böyle anlamsız bir döngüde gibiyim

17 haziran 2023 20:25

7. Suslu bunu yasayan bir arkadasim benim de var. Uzun senelik iliskileri geri donulmez bir olaydan dolayi bitti. Ama gorusmeyi kesemediler ve sadece cinsel iliski amacli oluyordu bu ikisi de farkli takilmalarina devam ediyorlardi. Ama saglikli bir durum degil gibi ikisini de olumsuz etkiledi. Simdi taraflardan biri iliski surecine girince kestiler. Uzun vadede seni de olumsuz etkiler gibi. Ne zamandir birlikteydiniz bir de

17 haziran 2023 20:26

8. Son cevabınızla aynı sırada yazmışım a1, sanırım en doğrusu gücümü toplayıp buna bir son vermem ve dediğiniz gibi kendimi iyileştirmeye odaklanmam

17 haziran 2023 20:27

9. Aşkım aynı durumlara aynı tepkiler veriyorsan hatalardan ders almamışsın demektir bu. O nedenle bence konuyu iyice düşün

17 haziran 2023 20:30

10. Pek uzun bir ilişki değildi a6 4 ay gibi sürdü, 2 aydır da bu şekilde kopmaya çalışma görüşme sevişme döngüsü içindeyiz. Bundan önce de 1,5 senedir arkadaşımdı. İlişkiyi benim aslında istemeyeceğim kadar yoğun duygularla yaşadık, sanırım benzer travmalar üzerinden sağlıksız bir bağ kurduğumuz için.

Uzun ilişkisi biten arkadaşlarınız ayrılık sebebi neydi? Benim bu bahsettiğim önceki ilişkim 14 sene sürdü bu ayrıyken görüşme evresiyle beraber. Onunla da arkadaş olamayacak şekilde ayrıldık aslında bu yüzden de hayatımdaki eksiklikleri doldurmaya çalışıyorum olabilirim

17 haziran 2023 20:32