esmer süslüler hangi renk oje sürüyorsunuz?

yüzüm buğday beyaza yakın ama ellerim çok esmer bordo siyah hariç oje yakıştıramıyorum siz ne renk seviyosunuzz :(

1. Kırmızı sürmüyorum , açık renkleri sevmiyorum.herkesin aksine esmerlere en çok kırmızının yakışmadığını düşünüyorum hatta beni resmen ne zaman giysem boğuk boğuk gösteriyor ya.en çok siyah seviyorum daha kibar gösteriyor .belki de açık renk gösterdiğinden bilmiyorum.ama öyle renkli yaz ojeleri falan tövbeler tövbesi ya :/

2 mart 2022 16:30

2. Her renk.

Siyah kişisel olarak sevmiyorum ama çok soğuk ton olmayan hepsini de yakistiriyorum

2 mart 2022 16:38

3. Buğday esmer arası bir rengim var öncelikle. flormar'ın dark red, lost in bordeaux gibi koyu kırmızı renkleri harika. Lacivert oje çok güzel oluyor, flormar marine lover olabilir. Pastel 273 ve 139 çok sık kullanırım. Flormar peach n cream, flormar a little tropical bu iki rengi de çok seviyorum. Şimdilik bunlar aklıma geldi.

2 mart 2022 17:06

4. Süslü esmerlere nude ojeler daha çok yakışıyor. A1'e katılıyorum esmerlere dudakta kırmızı ruj yakışırken tırnakta kırmızı ojeyi ben de yakıştıramıyorum. Parmakların eklem yerlerindeki koyuluk kırmızı tırnakla kirli gibi görünüyor.

2 mart 2022 17:07

5. pastel suet yıllarca en çok bitirdiğim kullandığım renk oldu note karamel rengiydi sanırım bu da çok güzel ama dayanıklı değil. kiremite yakın kırmızıları da severim. jel tırnağa geçtim jeli de gül kurusuna yakın hafif koyu tonlarda seçiyorum üstüne minimal ufak süslemeler yaptırıyorum ya da tek başına kullanıyorum tamamen boyatasım gelmiyor. bence kan kırmızıları bronzlaşmış esmerlere yakışıyor veya latinler kadar esmerlere ten rengi biraz sağlıklı durmalı. rakı beyazını da esmerlere yakıştırırlar ama ben kimsede beğenmiyorum ondan yorum yapmayayım.

2 mart 2022 17:29

6. ne alaka a8 her seyden tetiklenmeyin gerim gerim gerginsiniz her dk ya. ben de soguk beyaz tenliyim ve bazi nudelar ten alt tonuma gitmedigi icin tirnaklarimi kirli gibi gosteriyor. baskasinda da gorsem ayni yorumu yaparim. noldu simdi irkci mi oldum ben de kendi tenim hakkinda konusunda??

3 mart 2022 09:56