yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    5 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    esra bilgiç çok guzel değil mi?

    ilk defa böyle bir soru acıyorum kızlar. kadının ig hesabına baktım da acayip guzel geldi. cildi falan da cok guzel. özellikle de hiç çizgisi yok... benden bi 5 yas kucuk ama bende nasolabial çizgiler olustu. dolgudan falan da korkuyorum, ne yapacağuk?

    1. bence de çok güzel. gözleri kirpikleri ama çok uzun ya. o tatlı yüz minyon olmalıydı gibi geliyor.

    17 mart 2022 17:12

    2. Çok güzel kadın ya fazla iyi yani.

    17 mart 2022 17:53

    3. Ben de beğeniyorum esra'yı. Yalnız ig hesabına bakıp hiç kırışıklık yok diyemeyiz. Fotoğraflar filtreli oluyor çünkü. Bu arada kendisi sıfır estetik değil. Ha bütün bunlara rağmen güzel o ayrı tabi. kişiliği de iyi birine benziyor.

    18 mart 2022 14:41


    4. son suslum, ne estetikleri var acaba? ben de gordum sonradan eski fotograflarını. gözlerde dudaklarda ve cenede var bi şeyler gibi.

    18 mart 2022 15:29

    5. Senin dediklerin var süslü. Çenesi dikdörtgenden ovale dönmüş. Bir de jawline dolgusu çok belli oluyor profilden. Zaten estetik haberleri çıkmış, kendisi inkar etmiş zamanında.

    18 mart 2022 21:38