1. eve gittiğim saatte kardeşim izliyor oluyor ve tam da bunların mevzularına denk geliyorum hep en son aldığı için.
olay neresinden tutsan elinde kalıyor.
önce bir pezevenk + metresi + sessiz karısı + 3 çocuk + emekli olmalarına rağmen bunlara bakmak için çalışan anne babaydı. hepsi aynı evde, düşünün. metres nilüfer 19 yaşında, pis ağızlı, ergen vs... tutup eşe "ya biz ne güzel yaşamıyor muyduk beraber ya?" diye sorabilecek kadar yüzsüz bir yaratıktı. eş ezikti, sesi çıkmıyordu. "çocuklarım için" deyip duruyordu. salih pezevengi "buraya çıkmasaydık hep beraber yaşayacaktık ne güzel" kafasında ve karısı boşanmayı kabul ederse onu ve çocuklarını yakmakla tehdit eden bir şerefsizdi.
sonra, toplumdan baskı görünce ki sanıyorum sosyal medya lincinden çok mahalle arkadaşları sırtını döndüğü için bu salih nilüferden vazgeçip, "ben karımla olacağım, çocuklar için, bir daha gözünün yaşını akıtmayacağım" demeye başladı. esra tam mevla'yı boşanmaya ikna etmişti ki mevla "ben bir şans daha vericem" dedi gerizekalı. bu sefer nilüfer başladı yok "sen benim paramı yedin", yok "sen benden ne istedin o zaman?" vs. diye. mağdur nilüfer oldu. bunların taraflar dğeişti bir anda. mevla sinsisi de o ezikliğin altında kaplan besliyormuş, nülüferin annesine falan sataştı da esra susturdu "sen o kadına böyle şeyler diyemezsin" diye.
neyse, en son nokta şu an: nilüfer salih'i hala seviyormuş da, unutamamış da... mevla da gelmiş, "ben hata ettim siz haklıymışsınız, boşanıcam" diyor. esra buna ev falan vaad etmişti.
sinir küpü yani. şeytan diyor bas stüdyoyu, yapıştır hepsinin suratına 5 kardeşi bi kendilerine gelsinler. ya ben bu hemcinsimi bazen gerçekten anlamıyorum. metres/kuma olana ayrı, eş olana ayrı sinirliyim. salih'in zaten yatacak yeri yok, pişkin herif. bu adamlara neden prim veriyorsunuz ya? neden yani neden?