estetik randevumdan yeni çıktım. sinirlendim ya bana demediği şey kalmadı. tıpkı kuaförüm gibi eleştirdi her şeyimi?

burnum için gittim komple tüm burnum için yani kemiği kıkırdağı kanatları ucu. bana gözümün kapağının düşüklüğünü söyledi çektirmelisin dedi.. dudağımın kenarı tam belli değilmiş lift yaptırmalısın dedi.. çene ucuma da birşey dedi ama adını unuttum.. ve silikon düşünüp düşünmediğimi sordu (b-cup ölçüsündeyim ve bence normal)

1. para kazanmaya calisiyo takma

22 mart 2022 13:55

2. Maslak acıbadem'deki Erdem güven'e mi gittiniz acaba :))) ben de aynı deneyimi yaşadım. Ve adama ilk gitme sebebim internetle fazla haşır neşir olmaması ve hakkında çıkan "idealist ve paraya önem vermeyen doktor" tandanslı haberlerdi. Bana da yüze yağ enjeksiyonu, dudağa dolgu, göz kapağı ameliyatı, meme silikonu, çene dolgusu filan önerdi. Gidiş sebebim burundu benim de. Hatta bunları tek ameliyatta yapabilmekten bahsetti; ayrıca daha güzeli ayrı ayrı yaparsak şu kadar hepsini bir ameliyatta yaparsak senin için daha indirimli olur dedi. Burun için de o diğer saydığı operasyonları yapmazsak hiç yapmayalım daha iyi dedi :) ya 200000 bayıl ya da siktir git der gibiydi :))

22 mart 2022 14:04

3. Avrupa yakası aslı ve fatoş sahnesi geldi aklıma :D