eteklerin altına ne giyiyorsunuz süslüler?

daha yeni yeni eteklerle barıştım süslüler. açılırsa falan diye şort giyeyim diyorum ama dışarıdan belli olmasından korkuyorum. ne giyilebilir çamaşır görünmemesi için? veya belli olmayan şortlar var mı önereceğiniz? çok acemiyim yardım ederseniz çok sevinirim

1. Lazer dikişli şortlar olur ya da boxer

8 mart 2019 00:16

2. Boxer giyiyorum. Tabii kadınlar için üretilenden. Külodum + külotlu çorabım+ boxer. Sadece boxer da giyilebilir tabii ama kumaşları naylon olduğundan tene temasını sevmiyorum ben.

8 mart 2019 00:20

3. soruyu pek anlayamadım. etekten iç çamaşırınız nasıl gözükebilir ki amuda falan kalkmıyorsanız? dar ve çamaşır izini belli eden eteklerden mi bahsediyorsunuz?

8 mart 2019 00:28

4. anonim 6 😁😁😁

8 mart 2019 00:30

5. Kalem etek değilse gayet de gözüküyor. Hiç mi merdiven çıkmıyorsunuz günlük yaşantıda. Kabak gibi görülüyor hem de.

8 mart 2019 00:31

6. türkiye :)

8 mart 2019 00:35

7. açılırım da saçma sapan çilekli donlarım gözükür diye korktuğumdan boxer külotlardan giyiyorum pierre cardinden almıştım çok memnunum popoyu güzel gösteriyor

8 mart 2019 00:39

8. ben aliexpressten zamaninda kisa tayt gibi bir sey almistim sisko oldugumdan bacaklarim surtuyor elbise etek giydigimde. o da bir geldi babaanne donu gibi benim boyum 1.65 ta dizime kadar gelecek nerdeyse. boxer giysem yukari dogru kivrilip rahatsiz ediyor. ben cozumu eski kulotlu coraplarimi kesip kisa tayt gibi giymekte buldum.

8 mart 2019 00:48

9. bence çoğu insan iç bacaklarının pişik olmasından rahatsız olduğu için böyle şeyleri arıyor. ayrıca iç çamaşırının gözükmesinden rahatsız olmak hiç de absürt bir durum değil, neden böyle bir cevap verdiniz anlamadım son anonim. kimi zaman birdenbire rüzgar esiyor elimde çanta, kitap oluyor, insan panik oluyor. oldukça normal.

8 mart 2019 01:58

10. Anonim 10 ahahah aklımdan geçeni yazmışsın

Gerçekten ortaokul üniforması değil bu kızlar,yetişkin kadınlarız, etek altına taytlar şortlar nedir iki gözümün çiçekleri,kasırga mı çıkıyor?Röntgenciler mi sardı ülkeyi? Tüm gününüz merdivenlerde mi geçiyor? Neden sürekli donunuz görünsün yahu? Etek demek etek demek zaten içine şort giyince o hissiyat etekli olduğunu unutturur insana,benim için eteğin anlamı efil efil ve rahat olmasıdır.Bu kadar paranoyak olmayın,dişiliğinizi doya doya yaşayın.Bakan olursa da önüne bak der,haddini bildirir geçersin,başkaları için kendi konforunuzdan bu kadar mı Kolay vazgeçiyorsunuz?Kadınız biz ya,karşı cinsin bakışlarını sansürlemek için eteğin altına şort mu giyeceğiz..

Saçmalık

8 mart 2019 08:51