euphoria maddy sizce güzel mi?

diziye yeni başladım, ekşi’de falan baya beğeniliyordu şöyle güzel böyle afet diye evet güzel buldum ama sanki hepsi güzel değil mi kızlar ya? makyajları, tarzı çok güzel ama benim güzellik olarak en favorim lexi oldu sanki. sizin favoriniz kim?

1. Zendaya 0 makyaj haliyle zaten güzel onu demeyi unutmuşum

7 mart 2022 01:03

2. hepsi de hoş kızlar ama öyle aman aman güzel değiller. özellikle cassie çok abartılıyor. sarışın mavi gözlü ve o memeleri olmasa eblek suratlı diye dalga geçerdiniz şu haliyle bayılıyorsunuz. surati gerçekten çok itici ki yurtdışında da beğenilmiyor cassie.

7 mart 2022 01:21

3. Benim en güzel bulduklarım Lexi - Kat - Jules ya. Cassie ve Maddy aman aman değil asla. Ama tarzları, makyajları güzel. Maddy'nin özellikle ama asla öyle wow falan da değil. Yüz olarak en güzeli Kat bence hatta ama konuşulmuyor tabii hiç

7 mart 2022 01:31

4. Maddy aşırı seksi ve çekici.

7 mart 2022 01:33

5. Katin yuzu asiri otesi guzel bence de. Biraz kilolu olmasina ragmen gozume cok guzel geliyor. Normalde o kilodaki biri gozume guzel gelmez ama katin yuzu bebek gibi resmen.baya baya guzel

7 mart 2022 01:54

6. Şimdi 5. Bölümü izliyorum da Maddy abartılı makyajı ve açık kıyafetleri olmayınca seksi bile değil bence. Bu bölümde makyajı baya az ve malum olaydan dolayı kapalı giyiniyor. Geçen bölümdeki o seksiliği yok. Ama ilgi çekici biri ya böyle izlemek istiyorsun onu bakasın geliyor cidden aurası farklı baya

7 mart 2022 02:14

7. Zendaya bayaa dilencilere falan benziyor. Cok daha güzel erkekler var. Bence genel olarak hiçbiri oyle çok güzel, havalı degil. Maddy de kötünün iyisi. Aralarında en düzgün yüze sahip o var.

7 mart 2022 05:47

8. Bu sözlük tam iki yüzlü ya buraya biri atsa bu kız güzel mi diye yerin dibine sokarlar

7 mart 2022 08:37

9. Bence de çok güzel bi kız. Normalde beğeneceğim bir tip değil ama doğru

7 mart 2022 09:07

10. Sevgilimle izliyorduk, maddy çok hoş değil mi ya, çok beğeniyorum dedim. Ne özelliği var ki kara kaş kara göz işte bildiğimiz sıradan bir tip dedi. Ben yine de hala beğeniyorum

7 mart 2022 10:09