ev çok kötü kedi sidiği kokuyor?

kokunun nereden geldiği asla belli değil evi mi yakıcam nasıl temizlenicez?

1. Bende aynı konuda sorun yaşıyordum. Kızgınlık döneminde olan erkek kedim yatagın köşe kısmına çişini yapmış. Eve girdiğimde kokunun nereden geldiğini ilk anlayamamıstım. Her yeri kontrol edip ,ciş yaptığı yerleri sirkeli suyla silerseniz geçebilir. Kum kabından dolayıysa kumu tamamen bosaltıp kabı yıkamanızı tavsiye ederim.

13 şubat 2019 17:23

2. kokuyu takip edecek, çişli bölgeyi bulacak, feda edilebilecek bir kazak, yorgan vs. ise atacaksınız süslü, en temizi bu. çiş zeminde, halıda yahut feda edilemeyecek bir eşyanın üzerinde ise sirkeli suyla silip üzerine karbonat dökün, birkaç saat bekledikten sonra süpürge ile çekin. kokunun kaynağını bulamıyorsanız çişi yapan kediyi takip edin, aynı yere çiş yapma eğiliminde olurlar genelde.

13 şubat 2019 17:27

3. sanki bütün ev kokuyor biliyor musunuz tam emin oluyorum buradan geliyor diye yok. kafayi yemek uzereyim kedi kısır

13 şubat 2019 17:36

4. Benim valizime sokakta kedi işemişti süslü eve geldiğimde dedim bu koku be ya ars tara bir baktım valizden geliyor. Bu erkek kedi millet hakikaten manyak. Süngerle böyle bulaşık deterjanlı köpüğü emdirip emdirip durulamazan öyle kurumaya bırakmıştım sonra da veterinerden içinde canlı enzim bakteri olan bir fısfıs alıp sıktım çiş partiküllerini yiyormuş bakteriler. Koku geçti öyle. Bir kere de evr sokak kesisi girip yataktaki yıkanmış çamaşırlara işemişti ölüyorum sandım. Galonla yumuşatıcı detarjan katıp yıkamıştım gitmişti koku neyse ki

13 şubat 2019 17:51

5. feda etmek neden? kızgınlıkta kedimin işemediği yer kalmadı, yıkadık bitti gitti

13 şubat 2019 17:57

6. yatakta da var visko yatak nasi temizlencek bilmiyorum isircam gotunu kedinin -.-

13 şubat 2019 17:59

7. anonim 5 veterinerdn aldiginiz şeyin adı nedir?????

13 şubat 2019 18:01

8. Süslü ismi urine off idi gri bir fısfıs sprey şişe

13 şubat 2019 18:14

9. "isircam gotunu kedinin -.-" ahahahaha çok tatlısınız. deterjanlı ıslak bezle bastıra bastıra silin çıkıyor:) been there, done that:))

13 şubat 2019 18:19

10. tesekkur no 5 ;)