ev işi vs yapmak hiç istemiyorum ama yapanlara çok özeniyorum?

süslüler dediğim gibi bazı arkadaşlarım sofra kurulurken hemen kalkar yardım eder benim elimi süresim gelmez bazen heves gelir pasta börek yaparim ama ev işleri vs inanılmaz gözümde büyüyor. belki annemin falan yaptığı baskılar etkilemiş olabilir. ama daha aktif olmak istiyorum bu konuda. önerileriniz var mı? siz de böyle miydiniz 21 yaşınızda

1. 30+ yasindayim hala oyleyim asgshsjs olmayinca olmuyor. Sevmiyorum sevemiyorum napayim yani cok zora gelsem yaparim ama asla hevesle degil. Temizlik yaparak huzur bulan arkadaslarim var. ben de evim tertemiz olsun ama ben yapmayayim istiyorum. Her guzelin bi kusuru var napalim :))

28 ocak 2018 13:22

2. Ayni yastayim ve maalesef ben de oyleyim. Sevmiyorum yani istir yemektir muftaktir hic bi sekilde yerimden kalkmak istemiyorum. Yapanlar cok mu seviyor bence hayir ama en azindan yapmak icin adim atiyorlar ben onu da yapmiyorum :Faafafad

28 ocak 2018 15:42

3. İşin sonunu düşünmeniz sizi motive edebilir belki, mesela o pis masanın bir an önce tertemiz olduğunu tezgahın bomboş olduğunu düşünün :) ben öğrenci evi tarzı normalden daha az temiz veya düzensiz bir ortama girdiğimde de çok motive oluyorum, evime dönüp her yeri tertemiz yapasım geliyor.

28 ocak 2018 22:25

4. obsessive compulsive cleaners izlemek gerçekten işe yarıyor ya da youtubeda temizlik rutinlerini gösteren kadınlar var inanılmaz gaza getiriyor insanı

bir de temizliğe başlayınca hareketli müzikler açın

28 ocak 2018 23:17

5. ben de ev işi yapmayı sevmiyorum ama yapmadan da duramıyorum öyle bi çelişki içindeyim :) youtube ta "my cleaning routine", "cleaning hacks" gibi videolar izleyip motive olabilirsiniz.

29 ocak 2018 10:20