evde çorapsız terlik giymek ve koku sorunsalı? koku yapmayan ev terliği arıyorum?

kızlar evimiz merkezi sistem olduğu için daha hiç ayağıma çorap giydiğimi hatırlamıyorum, terliklerim de hep açık ve çorapsız giyiyorum eşim de bende. uzun süre ayakta kaldığımda mesela temizlik yemek vs yaparken ayaklarım terliyor maalesef ve bu da terlikte koku yapıyor. 2 tane terlik aldım ceyodan nerdeyse her gün birini yıkayıp diğerini giyiyorum dönüşümlü olarak. makinede 15 dklık kısa programa atıyorum sürekli terlikleri ama bu ne kadar sağlıklı bilmiyorum tabi:/ bıktım bu evin sıcaklığından ve bu nednele ayak terleme probleminden. eşim de daha da fazla oluyor koku. evde çorapsız açık terlik giyenler koku yapmayan terletmeyen bi terlik önerir misiniz?

1. Dandik diye geçen ucuz terlikler var üstünde bella yazıyor. çok basitler. Çorapsız giyiyoruz evde koku olmuyor

4 eylül 2020 12:35

2. Simdi kesin dayak yerim ama birken eva ve crocs giyiyorum. Ben ayagim terlediginde bile koku sorunu hic yasamadim.

4 eylül 2020 12:38

3. Terlik giymeyince de hem ayak cok zarar goruyor sap sap basmaktan hem de terli ayak parkede iz yapar suslu :(

4 eylül 2020 12:39

4. 1.anonimcim nerden aldın acaba hiç görmedim link atabilir misin(:

2.anonimcim terliksiz hayatta basamam yere bebeklikten türk annesi alıştırması :D:D ayrıca terledikçe çıplak ayağın parkede iz yapması daha çok sinirimi bozar. evet ceyolar deri ve yıprandı da maalesef.

3.anonimcim gerçekten ev içi giymeye rahat mı bu terlikler?

4 eylül 2020 13:13

5. Ben gercekten rahat ediyorum. Kisin corapla da giyiyorum istedigimde

4 eylül 2020 14:30

6. (link: https://m.trendyol.com/gezer/kadin-beyaz-poli-taban-gunluk-terlik-p-44468420?boutiqueId=512699&merchantId=120647 Al) süslü. Aynı dertten muzdariptik, hele eşimin ayakları öğyk...

Önemli olan bence gezer'in poliüretan beyaz tabanları. Hiç koku yok, inanamıyorum. 2 ay kadar oldu, terlikleri yıkama ihtiyacı görmedik daha. (Diğerleri haftada 1 mutlaka yıkanırdı).

4 eylül 2020 14:33

7. ayağımdaki bu süslü (link: https://image1.bumudur.com/cgi-bin/img.py?t=https%3A%2F%2Fmcdn01.gittigidiyor.net%2F45608%2Ftn50%2F456082383_tn50_0.jpg link)

4 eylül 2020 17:03

8. akına bellanın crocs modelini giyiyorum evde baya rahat oluyor nadir terletiyor onda da koku olmadı hiç rahatça kullanabilirisn

4 eylül 2020 17:31

9. kızlar giremedim uzun süredir internete verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim inşallah tekrar yazdığım cevapları görürsünüz :/ anonimleri de etiketleyebilsek keşke öf

aonim 3 rahat diyosan bakıcam birkenlere sağol süslücüm

anonim 6, ya ben buna benzer bişeyi tatile giderken almıştım ama üst bantlı kısmmı ayağınızı kesmiyor mu? Bide eşinizde mi böyle beyaz poli taban kullanıyor onun için bulamadım da?

anonim 1 valla dediğin kadar dandikmiş bu da ahaha :d

anonim 7; teşekkür ederim ona da bakayım