evde bride to be partisi için gerekli malzemeler?

süslüler ablam yakında evleniyor ve maalesef pandemi döneminde olduğumuz için dışarıda bir şeyler yapamıyoruz ve ben ablama sürpriz yapmak istiyorum. ablam ve birkaç arkadaşlarıyla olacağız fakat nasıl ne gibi şeyler alıp hazırlayacağım konusunda kararsızım. pasta yaptırmayı düşünüyorum başka ne yapabilirim fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

1. Bime gelecekti bak istersen

25 mayıs 2021 13:08

2. Tam ben yazicaktim bugun bimde bride yazili taclar sabahlik filan var

25 mayıs 2021 13:15

3. süslü öncelikle hayırlı olsun kişi sayınız ve bütçenize göre, minik çantalar içinde minik bakım malzemeleri, tek kullanımlık kağıt maskeler, el kremleri, ojeler veyaminik bir küpe gibi bir şeyler olabilir. Bunu bir sepete koyup hediye olarak verebilirsiniz. bahar renklerinde biraz tül ve mumlarla bir konsept oluşturabilirsiniz, küçük cam fanusların içinde çiçekler de güzel duruyor. masa şeklinde hazırlamak isterseniz tüller ve çiçekleri oraya yoğunlaştırabilirsiniz. bunlar dışında, yiyecekolarak minik kurabiyeler, börekler ve kanepeler yenilmesi ve servisi kolay şeyler. minik hazır börek ya da milföy kullanabilirsiniz. içecek olarak eğer alkol kullanıyorsanız, pembe ya da beyaz şarap da bu konsepte uygun olur. hatta yıkamakla uğraşmak istemezseniz plastik kadehler bile bulunuyor. alkolsüz olarak çilekli ya da naneli limonata hem şık görünüyor hem de lezzetli. bime bugün gelin temalı süsler geliyordu, ablanız için bride to be li taç ya da kuşak edinebilirsiniz.

25 mayıs 2021 13:18

4. Süslülerim çok teşekkür ederim hemen bakacağım bime🌸

25 mayıs 2021 13:22

5. Arkadaşım katılmıştı bir bekarlığa veda partisine. Amazondan ucu penis şeklinde olan pipetler almışlar bence harika fikir kdksks

25 mayıs 2021 16:55