evde dekoratif ürünlere çok para harcıyor musunuz?

süslüler merhaba, youtube'da daire vb. kanalları izlerken aklıma takıldı. ben mesela ailemle kaldığım için açıkçası dekorasyon vs. yapamıyorum. hatta odama değişik bir şey alsam mesela kar küresi gibi evdekiler "ee bu ne şimdi ne işe yarayacak tam olarak" diye hevesimi kırıyor. kendi evi olanlar ya da ailesi dekorasyona özen gösteren süslüler sizler çok para harcıyor musunuz bu tarz şeylere? mesela çiçek, mum, ne bileyim büst gibi aksesuarlar sıklıkla kullanıyor musunuz. ya da tam tersi bunlar gereksiz harcama mı? mesela damla altun'un evine baksam her yerden bir eşya fışkırıyor bir yerde fil bir yerde büst bir yerde başka bir şey, o da ölçüyü kaçırmış gibi biraz.

1. Tozlanır diye almıyorum hiçbir şey.

16 haziran 2020 20:37

2. Cok para harcamiyorum ama evin dekorasyon butunlugune uyacak sevdigim seyleri aliyorum. Cok fazla esyam yok zaten evi gosteren bence aksesuarlar.

16 haziran 2020 20:59

3. Ben seviyorum bu tarz seyleri ama cok para vermiyorum japon pazarı tarzı yerlerden cok ucuza rustik tarzda seyler bulabiliyorum

16 haziran 2020 22:45

4. Bir daha bulamayacağımı düşündüğüm güzel şeyler görürsen alıyorum süslü.

Balkon dekore ettim yeni. Evde de sehpamın üstü ve kitaplık için çiçekler aldım. Yeni vazolar değişik saksılar aynalar

Seviyorum dekorasyon

17 haziran 2020 15:16