evde ders çalışmam lazım ama odam çok havasız bir türlü çare bulamadım. sebebini ve çözümlerini birlikte bulalım mı?

gün boyu evde ders çalışmam gerekiyor ama havasızlıktan hemen etkilenen bir insanım. odamın kapısını açık bırakamıyorum ses olduğundan. biraz odamı tarif etmem gerekiyorsa ırım: küçük bir banyosu var, ara bir oda ve pencereyi açtığımda içeride hava akımı oluşturmayacak şekilde hava veriyor, kışın da açamıyorum öyle. müstakil evdeyiz benim odamın altından sıcak su boruları geçiyor bir de sıcak oluyor iyice. odamda açıkta çok şey var bir de. acaba tozdan mı etkileniyorum? herhangi bir alerjim yok bunlara ama odamda solunum yapmak çok zor. bunaldığımdan odaklanamıyorum. kardeşimin odasında çalışmam gerekiyor ve bu da biraz sıkıntı yaratıyor. kökten nasıl çözerim ben bu durumu?

1. Çalisasin yok

22 aralık 2019 00:08

2. Yok çalışabiliyorum oda değiştirince ama kardeşim eve gelince o geçiyor sınava hazırlanıyoruz ikimiz de.

22 aralık 2019 00:11

3. Kapısı kapalı banyodan da olabilir mi ki bu rutubet? Koku oluşmuyor ama havası ağır benim odanın. Kardeşim eve gelince kapını aç azcık diyor odama girerse halbuki yeni kpatmış oluyorum o geldiğinden :dd

22 aralık 2019 00:13

4. Banyonun havalandırması yok mu

22 aralık 2019 00:15

5. Yok süslü direkt dışarı bakıyor küçük penceresi var. Ama yeni fark ettim tam duş aldığım kısmın üstü küf olmuş galiba :/ ben hiç bunu düşünmedim ya acaba bundan mı ki. Kapısı hep kapalı sonuçta diye düşünmüştüm

22 aralık 2019 00:19

6. Süslü nasıl anlayacağım odadaki küfü? Yani banyodaki gözle görülür bir şey o da küfse tabi bi evdekilere gösterip emin olacağım. Ama banyo başka bi oda gibi sonuçta kapısı falan var yani nasıl oluyor ya :(

22 aralık 2019 00:28

7. Kimse yeltenmiyor oda değişmeye ama bakıcaz artık :d

22 aralık 2019 00:54

8. Bir arkadaşım 1+0 evde kalırdı ve banyosunun havalandırması yoktu. Evinde 2 pencere olmasına rağmen daha girer girmez bi havasızlık hakimdi ve pencereyi yeni kapattığını söylerdi hep. Israr kıyamet özellikle de banyo yaptıktan sonra banyonun nemi uçana kadar kapıyı kapatmamasını ve pencereyi açmasını anlattım. Ancak öyle rahat ettik. Bizim banyonun da havalandırmasını hiç kapatmayız ama herkes banyo yaptıktan sonra içinin buharı gitsin yerdeki sular buharlaşsın diye açık bırakır. Yoksa tavan küf olur. Ay ne uzun yazdım.

23 aralık 2019 00:21