evde işiniz olmadığı zaman oturur pozisyonda mısınız yoksa yatar mı?

ben sürekli yatıyorum asla oturarak rahat edemiyorum. bu şekilde olduğum için de hep akşam erkenden uyuyakalıyorum koltukta :(

1. Ben de oturmam sürekli uzanırım. Misafirliklerde çok zorlanırım fırsat bulunca orda da uzanırım, oturmak yoruyor

13 haziran 21:57

2. Otururum genelde

13 haziran 21:58

3. Ben evden calisiyorum ve calisirken bile uzaniyorum. Laptop kucagimda arkama bir kac buyuk yastik dayayip uzanmis vaziyette calisiyorum. Uzerimde de %99 pijama oluyor. Eger mutlaka kamera acmam gerekiyorsa kalkiyorum ve uzerime gomlek veya sweat falan geciriyorum.

Misafirlikte zorlanma + 1. Bir ev ortaminda pijama giymedigim ve uzanmadigim her an bana batiyor.

13 haziran 22:07

4. ay çok iyi geldi bu soru. ben de uzanıyorum, kafam yatak başlığına dayalı şekilde. hiç erken de uyumuyorum, misafirlikte zorlanıyorum +7373 kendimi devrilen teyzeler gibi hissettiriyor. oturunca kıçım ağrıyor.

13 haziran 23:59

5. Oturmak beni de yoruyor o yüzden hep bağdaş kurarım hepp

14 haziran 00:54

6. Uyumuyorsam yatmam ben hiç ya, aşırı yorgunsam veya hastaysam falan dinlenmek için yatarım sadece.

14 haziran 01:17

7. Beni çok miskinleştiriyor süslüler asla oturtamıyorum asla. Dışarda cafede otururken gidip bir yere uzanasım geliyor çok kötü bir alışkanlık oldu bende :(

14 haziran 14:34

8. Daha bugün kanepede bir ayağım yerde bir ayağım duvarda, boynum 45 derecelik açıyla bükülmüş kitap okurken "keşke kafelerde yatıp yuvarlanıp kitap okuyabileceğimiz alanlar olsa" diye geçirdim içimden.

14 haziran 16:41