evde kendine protez tırnak yapan var mı?

süslüler internette gördüm setleri satılıyor icinde yüm malzemeleriyle. onları alıp evde kendimiz yapmak cok mu zor? devamlı 300 tl vermek biraz şey geliyor bana. ne düşünüyorsunuz yapan var mı?

1. Süslü ben aliexpressten alıp yapmayı denedim ama çok zorlandım gerçekten ve çok vaktimi aldı. Zaman geçtikçe pratiklesirdim belki ama hiç benlik olmadığını gördüm ve bıraktım yapmayı. Alacaksan kurutucu makine için paraya kıyıp watti yüksek olanlardan al derim çünkü kurumasını beklemekte insanı yoruyor benim makinem 12 watt heralde tutuldum resmen tırnak yapicam derken :(

11 temmuz 2021 15:30

2. Yaa öyle mi süslüm teşekkür ederim. Seni en cok hangi kısım zorladı süslü şekil vermek mi

12 temmuz 2021 03:56

3. Ben bu dual form dediklerinden yapmaya çalıştım en basiti o geldi gözüme ama tövbe ettim valla belim tutuldu. Şekil vermek çok zorladı halbuki videolarda falan çok kolay görünüyordu benim yaptığım bir tarafı kalın bir tarafı ince oldu gün içinde düştü falan. Ellerime her yerine bulaştırdim yapış yapış oldu :) yinede al dene istersen süslü ama vakit harcadım dersen al çünkü insan ilk acemi oluyor ve baya bir vaktini alıyor.

12 temmuz 2021 21:26

4. Biraz gözüm korktu süslü ama bi bakayım teşekkür ediorum<3333