evde oryal olaplex

Merhaba Saclarim koyu mavi. 5 aydir boyle kullaniyorum. Diplerim uzadikca kuaforde actirdim simdiye kadar. Ama artik evde yapmak istiyorum. Kuaforde bildigim kadariyla sacin durumuna gore 20lik yada 30luk acici kullaniyorlar genelde. Ben evde 10luk oryal kullanayim diye dusundum. Amacim platine kadar acmak degil. Cunku platine kadar acmadan da istedigim maviyi elde edebiliyorum. Zaten 10luktan daha yuksek bir volumu evde tek basima kullanacak cesaretim yok. Sorularima gelirsek olaplex bildigim kadariyla acici degil de saci koruyucu bir madde. Tek basina acma islemi icin kullaniliyor mu? Eger olaplex kullanilmiyorsa diplerimi baska bir markayla acarken mutlaka olaplex kullanmali miyim? (Kuaforum olaplex'in diplerde pek ise yaramadigini daha cok sac boylarinda acma yapacaklarsa kullandiklarini soyledi.) Acici olarak hangi markayi onerirsiniz ve satin alabilecegim guvenilir bir site var midir? Ve acarken dikkat etmem gereken seyler neler? Bildiklerimden daha farkli seyler varsa ogrenmek isterim. Cok tesekkur ederim :)

1. 10 luk volüm ile saçınız turuncuya kadar açılılır kahverengiyse. Kuaförler 40 volüm kullanıyorlar genelde, sarıya kadar açılması için en kötü 30 volüm kullanmalısınız. Olaplex in satışı kuaför dışına yok diye biliyorum ben. Toz açıcı, hidrojen peroksite (40 volüm) ihtiyacınız olacak. Ama kullanacaksanız olaplex açınının volümünü düşürür. 30 volün koyarsanız 20 volüm haline getirir ve işlemi yavaşlatır. Doğal saçınızı açmak konusunda korkmayın. Düşük volüm kullanırsanız dediğim gibi saçınız turuncu kalır ve akarken yeşillenirsiniz muhtemelen.

İnternetten almak için sachane.com u öneriyorum. Hem fiyat hem performans açısından (link: http://sachane.com/schwarzkopf-igora-acici-450gr-mavi.html Bunu) öneririm.

Bunun dışında boyarken dibiniz 3-4 cm den fazla geldiyse kafa derinize getirmeden diplerinizi önce boyayın ve yıkamanızdan 15 dk önce diplerinize geçin. Saçınızın rengine göre değişiklik gösterir ancak toplamda 35-40 dk tutmanız iyi olacaktır.

Cevaplamaya çalıştım ancak gözden kaçan bir şey varsa mesaj atabilirsiniz :) sevgiler

18 aralık 2016 20:43