evde paketleme işi yapan var mı?

şu zamanda deli gibi kongreler yapılmışken yaşadığım şehir alev alıyorken ve maskeyle duramazken(nefes alamıyorum astımım var) evden çalışmak istiyorum. elime ayda 1/2 bile geçse kendimi idame ettireceğim. işten pandemiden bir yıl önce ayrılmıştım,ayrılmak zorunda kaldım aslında.şimdi nereye başvurduysam başvurunuz incelenecektir bile demedi. artık sabun,terlik ne olursa paketlemeye razıyım.

1. Pandemiden kaynaklı en kötü A101 bile çalışanı değişmiyor düşünün marketlerdeki insanlar ilk defa 1yıldır görüyorum. Arkadaşım(öyle sanıyordum) borç aldım bir aydır etmediği laf kalmadı. Doğum günüm mart ayındaydı üni arkadaşım yanımda olamadığım için bana sürpriz yapmış çicek ve pasta göndermiş.(ben gidip alamazdım zaten) ona teşekkür ettim. İnstagramdan hikaye attım köşede de arkadaşımı etiketledim. 400₺ geri veremiyorsun ama pasta almaya gitmişsin dedi. Ben karnımı zor doyuruyorum. Faturalarıma eski patronumun eşi yardım ediyor. Allah razı olsun ellerini bir gün benden çekmediler. Kabul etmeme rağmen Otomatik ödemeye almış o bile şifa gibi geliyor toplam 150₺ aylık ama istese yapmaz. En son kendime gidip kıyafet 6 ay evvel aldım. Arkadaşıma borcumu vereyim tek zıkkım yiyeyim. Onunla çoğu arkadaşım ortak milleti dolduruyormuş. Onlarda işsiz hepsi benim yanımda ama onlarda destek çıkamıyorlar. Millet evini kapatıp ailesinin yanına döndü. Artık delircem. İnternet faturanı nasıl ödüyorsun her dakika oyundasın diye mesaj atmış artık görmemek için gelen mesajları okuyup siliyorum.

5 nisan 2021 17:05

2. Derdimi arkadaşlarıma açamıyorum onlarda benden farksız üzülmesinler diye. Sahibinden araştırdım paketleme işini var ama bu seferde dolandırıcılarmjş. Burada da birkaç soruya baktım. Tanıdık varsa onun vasıtasıyla olur ancak diyorlar

5 nisan 2021 17:06

3. Teşekkür ederim süslüm,eksik yazmışım parayı ben istemedim. Gruplaşa otururken çıkarıp cüzdanından 400₺ verdi. 5/6 kişi vardı ben kabul etmedim. İnsanlae şahit almazsan bir daha asla yüzüne bakmam dedi. Meğer ortalığa oynuyormuş. Arkadaşlarım saçmalama lütfen biz de olsa biz de vereceğiz sana ama yok biz arkadaşız seninde çalışırken hepimize desteğin oldu ne ki bu dedi erkek arkadaşımız. Meğer onun gözünü boyamak içinmiş. Diğer arkadaşımız söyledi. Şimdi onunla kulağına  gitmiş bana doğum gününde yaptığı ve asla kendim kimseye söylemedim. Kendi kendini imha ettiğinin farkında değil. Bana mesaj attı çocuk kendisiyle konuşmuyorum artık,sana bu kadar terbiyesizlik yapmasını kabul edemiyorum diye. Resmen kemik bir kitlenin içine etti. Zor durumdayım diyormuş. Aramızda paraya hiç ihtiyacı olmayan tek kişi kendisi. Öyle olduğu için asla vermemezlik etmiyorum. Ama bir banka borcum bile ödeyemiyorum. İçimi döktüm,çok konuştum kusuruma bakmayın lütfen.

5 nisan 2021 17:17

4. Of bu nasıl arkadaş ya çok sinir oldum. Ben olsam hayatta ödemezdim o borcu o kadar sinirlendim. Bu kadar rezil edecekse vermeseydi ? Allah allah ya. Kendinizi açıklayan bir mesaj atın ve hayatınızdan çıkartın bu kişiyi. Borç ödenmemesi durumu çok kötü, ben kimseye borç vermiyorum ama sizin durumunuz çok kötü şu an.

5 nisan 2021 17:53

5. süslü, az kullandığın falan ya da kullanmadığın temiz ürünlerin varsa dolap gibi uygulamalardan bir şeyler satabilirsiniz. ben de öyle yapıyorum. şu sıra dediğin o işleri de bulmak zor bence.

5 nisan 2021 18:13

6. süslü çok üzüldüm sana ya umarım iş bulursun. arkadaşın da afedersin bok gibi biriymiş. dışarıda çalışabilecek olsan garsonluk falan yapardın belki ama zaten ramazanda kapanacak her yer of :( süslü şey yapsan mesela örgü örebiliyorsan örgü bir şeyler satsan ya da toka yapsan falan bilmiyorum el becerin varsa böyle bir şeyler yapsan? mesela görkem karmanın instagramda bir çiçekli hırkası var ya onu yapan hesap stokları falan hemen bitiyormuş hırka da 300-400 tl falan. gidip aynısını yapmazsın ama böyle o tarz bişeyler falan yapıp satsan. o kız da ilk gardropsta başlamış mesela.

6 nisan 2021 00:58