evde tavşan beslemek zor olur mu ?

süslüler çok mutsuz bir dönemden geçiyorum, ev halkı beni çok bunaltıyor. bende belki saçma gelebilir ama kendime evcil bir hayvan alıp besleyip sevip birazda olsa kendimi daha iyi hissederim diye düşünüyorum. kedi köpek bakamam maalesef aklıma en yatan hayvan tavşan oldu. tavşan beslemiş süslüler varsa eğer bana fikir verebilir mi kolay mı yoksa zor mu diye. eğer başka bir hayvan önerisinde bulunursanızda hayır demem fikirlere açığım :)

1. küçükken beslemiştik balkonda. düzenli temizlik yapmalısınız. idrar torbaları olduğu için işiyorlar ve bu da koku yapıyor haliyle. evin duvarlarını, çamaşırlıktaki kıyafetleri falan kemiriyordu. basit değil yani. annem katlanamadığı için sahiplendirmiştik.

4 ekim 2019 22:05

2. Anonim 1 baya zor yani süslü tüh :(  teşekkür ederim cevap için.

4 ekim 2019 22:57

3. Tavşan evcil bir hayvan değil tavsiye etmem. Örneğin Kedi gibi kakasını kumuna yapıp üstünü örtmez istediği yere yapar, bahçede bakılır ancak.

4 ekim 2019 22:57

4. Tüm cevaplar için teşekkür ederim süslüler. Tavşan beslememem gerektiğini anladım çünkü bende kapalı balkonumda bakmayı düşünüyordum, hayvanada eziyet etmek istemiyorum madem uygun bir ortam değil. Anonim 7 ben hamster beslemiştim süslü ama çok yaşamadı maalesef ölünce çok üzülmüştüm :( japon balığımız ve kuşumuz var evde ama ben elime alıp ilgilenebileceğim bir hayvan istiyordum aklımada tavşan gelmişti o yüzden. Ben en iyisi sanal bebek falan alayım :(

4 ekim 2019 23:46

5. Köpekler, tavşan, akvaryum balıkları, kaplumbağa, çeşitli kuşlar, civciv vs. besledim ve içlerinde bence en zoru tavşan. Durmaksızın çiş yapıyor ve çok narin.

5 ekim 2019 00:36

6. Tavşandan soğudum süslüler bunları öğrendikten sonra :)) a8 a9 teşekkür ederim cevaplarınız için :)

5 ekim 2019 20:59