yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    6 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    evdeki kulağakaçan böcekleri ?

    kızlar 1 aydır evde 4 tane kulağakaçan böceği yakaladık ve çok korkunçlar.biraz ağaçlık bir sitede oturuyoruz evi dip bucak temizledik hiçbir şey göremedik.camlarda tel var, balkon kapılarını açmıyoruz sizce evde yuva yapmış olabilir mi?nasıl kurtuluruz bunlardan?

    1. Ayy süslü kulağakaçan mıymış onun adı :( şimdi görsellerden baktım da bizim eve de bahçeden giriyor hem de her yer kapalıyken. Kapı ve pencere pervazlarından giriyorlar bizzat şahit oldum. Öyle bir vücut var ki hayvanda kıvrıla kıvrıla giriyor minicik yere :( bir de ıslak yeri seviyorlar, banyo giderlerinde saç falan bırakmayın ve ıslak bezi top yapıp bırakmayın bir yerde. umarım bir çözümü vardır takipteyim.

    15 haziran 2018 00:37

    2. süslüm kafayı yiyeceğim her yerim kaşınıyor.çok korkunçlar minicik böcek bir şey olmaz diyemiyor insan umarım bir çözümü vardır :(

    15 haziran 2018 00:59

    3. Toz böcek ilaçları oluyor kenarlara köselere dökebilirsiniz

    15 haziran 2018 01:29


    4. Adı gibi kulağa mı kaçıyorlar süslüm şu an yeterince huylandım :dd

    15 haziran 2018 02:23

    5. Yok süslüm kaçmıyormuş sanırım, ama tipi aşırı korkunç :(

    15 haziran 2018 02:29

    6. Geçmiş olsun, bizim de mutfağı ve tuvaleti işgal etmiş durumdalar. Bir de ben aşırı korkarım, gündüz hiçbir şey yok gece mutfağa girdiğim anda bir bakıyorum orda burda iki üç tane yürüyor, ağlayarak kaçıyordum kardeşimi çağıyordum mecburen öldürsün diye. Allah affetsin bi sürü öldürmüşüzdür ama yok yani, hem zor ölüyor hem de öldürmekle bitmiyorlar nasıl yumurtlama sistemleri varsa. kaç şişe detan falan bitirdik belli değil. Lavabodan geliyorlar diye tahmin ediyor annem, bizim buzdolabının arkadasına yuva yapmışlar tabi onu çıkartamayınca tam engelleyemedik de. Marketlerde satılan bir şey var fare yapışkanı adı sanırım, böyle jel gibi iğrenç bir şey her yere bulaşıyor önce onu söyleyeyim. Çıktıkları yere o jelden yaptık bir sürü yapışmışlar jele :( rahat anlattığıma bakmayın görsem ölürdüm annem aldı. İşte çok uzattım, o jeli bulup dikkatli kullanabilirseniz baya etkili oluyor.

    15 haziran 2018 02:33