evden kaçıp kötü yola düşen kız ?

yaşı da reşitse aile ne yapabilir? nasıl kurtarabilir kendi isteği ile dönmezse?

1. Malesef hicbir sey yapamaz. Aleyna cakir da ayni bu sekildi ailesi cok cirpinmis mahkemelik olmuslardi en son.

4 eylül 2021 00:33

2. Muge anlida vardi boyle bi tip

4 eylül 2021 00:34

3. Yaşı reşit değilse ve ailesini istemiyorsa devlet korumasına girmesi gerekir. Aile ve sosyal politikalar bakanlığı ile görüşün.

4 eylül 2021 01:11

4. A3 kör müsün reşit demiş ya

4 eylül 2021 01:12

5. Reşit olduğu için aile hiçbir şey yapamaz. Artık o yola düştükten sonra da kendi istediğiyle de dönemez, çalıştığı dünyanın insanları bırakmaz.

4 eylül 2021 01:19

6. kötü yoldan kasıt ne? pezo mafyası mı pazarlıyor kızı yani nedir bu kötü yol

4 eylül 2021 01:37

7. Ne olabilir zeki anonim? 18-20 yaşındaki kızları kandırıp kaçıran bir şebekenin eline düşmüş.

4 eylül 2021 07:43

8. Ya bu aileler biraz kızlara baskı yapmasa ya benimkiler de böyle baskıcı yalan söyleyip tatile gidiyorum arkadaşlarımla.Cok iyi bir bölümde okuyorum yani akılsız değilim ama bazen ben de çıldırıyorum alıp başımı gidesim geliyor.Kizi ikna etmenin tek yolu aile yanına dönmeden ona bir yurt apart vs ayarlamak olabilir hiçbir kadın doğrudan aile evinden kaçmaz

4 eylül 2021 08:17

9. Kör değilim valla gece gece reşit değil diye okudum. Güvendiği bi ablası abisi ikna etsin iş bulsun başka oluru yok.

4 eylül 2021 11:20