eve erkek atmak oluyor galiba bu?

kızlar ben ailemin evinde yaşıyorum, ailem 4-5 ay burda kalıyor yani ama aile evi. geri kalanında ben yalnızım. komşular momşular herkes tanıdık. takıldığım biri izmirden 3 günlüğüne gelecek, kimseye nasıl göstermeyecepğim ben bu adamı girer çıkarken? altta da dükkanlar galeri falan var cctv.

1. süslü adam o kadar bu mahalleye ait değil ki nasıl saklıycam ben bunu ya :)

29 temmuz 2019 19:33

2. herkesin uyuduğu saatte gelsn 3 4 gibi çok sessiz olsun

29 temmuz 2019 19:37

3. adam 1.90 dev gibi bişi kolay kamufle olamaz, gece getirip hiç evden çıkarmasam mı. durduk yere dert sahibi oldum

29 temmuz 2019 19:40

4. Erken girecek geç çıkacak veya ise gidiş saatinde kalabalığa karışacak. Ayni anda girip çıkmayın bir de perdelere dikkat edin. kacinci kattasınız? Asansör varsa bir üst kat iki alt kat gibi inip binsin. Bir de olay genelde karşı komşudan olur eger çalışıyorsa bisi olmaz, ev kadını ise kısmet.

29 temmuz 2019 19:45

5. Saçma saatlerde girip çıkacak ve yalnız, sizle değil. Görülse kimse tam bilmez kime geldi VS

29 temmuz 2019 19:52

6. karşı komşu paso evde. alt katta hacı var. hepsi camda yaşayan canlılar bunların. asansör var 5. kattayım ama alt katta inerse hacı kapıyı açar. karşısında 1.90 rastalı bi adam görürse bi de onun cenzesiyle uğraşırım. abi tamirci mi desem cidden gören duyan olursa.

29 temmuz 2019 19:55

7. bu sene de kimse tatile gitmedi ya anlamıyorum ki.

gece geç getiririm. ama türban falan takıp libidomu öldüremem hatta şu an düşününce bile %10 libido kaybına uğradım.

29 temmuz 2019 20:03

8. anon7 hayvan gibi evim var ya ama 4 tarafı komşularla kuşatılmış :/

29 temmuz 2019 20:04

9. Gece geç saatte fikrine katılıyorum, erken gelecekse de yanında bir kız ile gelirse sıkıntı olmaz ama ben olsam gece 3-4 givi sessizce alırdım karşı komşunun kapı deliğine de bir postij gelmeden tamam sjsjsj çok heyecanlı ya aile evi olmasa bu kadar heyecan olmazdı

29 temmuz 2019 20:11

10. Yok ya otele gidin yakalanmak da çok kötü olur. Otelin ambiyansı da farklı bir de çocuk bu pizzacı dönerci fikrini kabul edecek mi bakalım belki de amaaan ne uğraşcam diyebilir. Otel iyidir.

29 temmuz 2019 20:14