evin kuytu köşe bir yerinden böyle dualar buldum anlamı var mıdır bilen var mı?

süslüler taşınıyoruz ve evde üst dolabın en köşesinde bu kağıtları buldum. yanında da bir erkek bir de çocuk atleti vardı. üzerinde bolluk bereket gibi şeyler diyor ama hayatımız genel olarak tam tersi geçti. genç yaşta annem vefat etti. sizce bunlar nedir (link: https://eksiup.com/p/4n399558mbc9 ) (link: https://eksiup.com/p/q33995597o5x ) (link: https://eksiup.com/p/7z399560dikw ) (link: https://eksiup.com/p/fh399561jr3t ) (link: https://eksiup.com/p/t3399562hwfx )

1. hamama erkek girmiş gibi hissettim

27 haziran 2020 17:00

2. Süslüm eğer rahmetli annenizin böyle şeylerle işi yoksa biri büyü yaptırmış olabilir, yani ne derece inanırsınız bilemiyorum ama hoş görünmüyor öyle gizli kuytu köşelerde böyle şeyler.

27 haziran 2020 17:01

3. tuzağa düştük zafer!

27 haziran 2020 17:03

4. Süslü annem daha önce evi okutmak için hoca çağırmıştı. Evde annemle babam çok kavga ediyordu ekonomik durumumuz çok kötüydü. Annemde sürekli rahatsızlıklar hastalıklar çıkıyordu hem psikolojik hem fizyolojik. Ama bu kağıtları annem mi yaptırdı bilmiyorum. O yaptırdıysa bile ters tepmiş olması lazım ki hayatımız hep zordu

27 haziran 2020 17:06

5. Böyle şeyleri Suya atın derler.

27 haziran 2020 17:07

6. belli ki evinizde yaşayan birisi onları buraya koymuş, daha doğrusu saklamış. "yapılmış" bir uygulama gibi durmuyor. bir yerlerden bir şeyler bulmuş etmiş, kötü değil de iyi niyetle bunları uygulamaya karar vermiş ama yapılmış büyü türevi bir şey yok.

çok uzun yıllardır ruhsal konularla uğraşıyorum. illa ki islam değil, benim pagan geçmişim de var. her zaman inanıyordum, müslümanlığı sonradan benimsedim. arapçayı da öğreniyorum, ben daha ömrümde şu havas ilmi kadar korkutucu şey görmedim... iyi niyetle bile yazılsa çizilse korkutucu. o bir dolu kargacık burgacık şeklin, harflerin vs. yazılı olduğu kağıtlarda ne var, adam falan filan enerji formunu çağırıyor, belli bir sebep ya da amaçla.

havas ilmi zorlamaya girer, normal dua değildir. türkçe -latince- kağıdın üzerinde açıkça yazdığı gibi bunu normal dualarla, kur'an'dan sure ve ayetlerle karıştırırlar. bunun üzerine de ay, yıldız, güneş, melekler, bilmemne varlığı gibi şeyler eklerler. belli kombinasyonlarla belli harfler ve rakamlar, belli enerjileri çağırmak ya da husule getirmek için kullanılır.

sizinki kara büyü filan değil korkmayın, annenizin vefatıyla da ilgisi yok. böyle işleri biraz şaibeli, ve riskli buluyorum hepsi o kadar... yazdıkça yazdım, kur'an'a dev bir büyü kitabı muamelesi yapılıyor ve işe yarıyor mu, usülüne göre uygulanırsa evet yüzde yüz. niyet iyi bile olsa olayın kendisi çok dikkatli yaklaşılması gereken bir gri bir bölge...

atmanıza gerek yok, bulduğunuz yere geri koyun dursun. atacaksanız temiz bir akarsuya bırakın veya denize atın. bu mümkün değilse temiz toprağa açığa çıkarılamayacak şekilde, poşetsiz gömün.

27 haziran 2020 17:17

7. Oradaki bir duayı biliyorum anlamı kötü bir şey değil, ama diğerleri hakkında fikrim yok, evet suya yanda ateşe atın ya da toprağa gömün derler ben olsam öyle yapardım.

27 haziran 2020 17:17

8. Böyle seyler beni normal bi dua da olsa,büyü de olsa asırı korkutuyor ya.bi kere teyzemin cuzdanından papaz buyusu kagıdı cıkmıstı tıpkı onlara benziyor yazım sekli falan,allah korusun suya atmalısınız

27 haziran 2020 17:21

9. Ben de ne olduğunu anlamadığımdan napacağımı bilemedim yanlış bişey de yapmak istemedim. Sağolun, özellikle detaylı uzun bilgi veren süslüm sana da çok teşekkür ediyorum

27 haziran 2020 17:36

10. Süslü hiç bilmiyorum ne olduğunu ama bence akan bi suya atın gitsin