evinde klima olmayanlar bu sicaklarda nasil serinliyorsunuz?

1. Benim buz jellerim var dolapta cıkarıp ona sarılıp yatıyordum odam uzak kalıyo klima serinliği yetişmiyo :d

29 temmuz 02:06

2. Serinleyemiyorum. Hamileyim bir de. Tansiyon aletinin önündeyim 10 dk ya 1 tansiyonumu ölçüyorum :d

29 temmuz 02:52

3. günde iki soğuk dul yoksa bayılacak gibi oluyorum

29 temmuz 03:01

4. Pencereleri perdesi cekili oluyor, esinti varsa esecek kadar aralarim. Perdelerimi gunes isigi gecirmeyen perde kullaniyorum. En azindan gunduz evin daha da isinmasini biraz engelliyor. Bol su iciyorum. Aksamsa ya allah her yer acik oluyor. Bir de hava akisi icin fanim var. serinleme degil de sicagi eve cekmemeye calisiyorum.

29 temmuz 07:44

5. Vantilatör :( o da sağ olsun sıcak havayı verip duruyor

29 temmuz 10:01

6. günde bir duş, pencere ve kapı açık + portatif vantilatör. şimdilik böyle :(

29 temmuz 10:14

7. Aklıma sevgilisi buz aküsüyle serinleten birine öyle tehlikeli vantilatör al dedik diye çirkefleşen şapşik trol geldi bak yine :d üzgünüm dostlarım isterseniz duştan çıkmayın yine de serinleyemezsiniz bu havada. Hamile olan kardeşim sağ salim doğur inşallah kalbim seninle <3

29 temmuz 15:53

8. adhagfsjafa ay a6 koptum ya buz aküsü sarmıyor o süslüye buz jeli öneriyorum mavi sıvılı

29 temmuz 16:08

9. El fanını açıyordum ama sayesinde grip oldum:)

29 temmuz 16:26

10. A6 o deliyi ben de hatırlıyorum ya andjsjfkdkkd