evlendikten sonra whatsapp gruplarından çıkmayan erkek?

sevgili süslüler, erkek arkadaşım burada yazar olduğumu biliyor. konu bakımından ifşa olmamak adına, sorunun bir nebze de olsa silinebilme ihtimalini göz önüne alarak sorumu yorum kısmında belirteceğim.

1. evlendi diye telefon numarası değiştiren, wp gruplarından çıkan, bekar arkadaşlarıyla görüşmeyi kesen kadın vibe'ı yükleniyor.......

10 haziran 2020 23:29

2. Öncelikle orta nesillerde yazarlardanım. Pandemi sürecinde vakit ayırabilmem nedeniyle sözlük ile fazlaca süre haşır neşir oldum. Ürün yorumları dışında soru cevap aparatında takıldığım zaman şunu farkettim. Gönül işlerimizdeki güvensizlik, burada bu konu ile alakalı hiçbir soruyu yadırgamıyorum. Çünkü düşündüğümüz ya da düşünemediğimiz durumlar gerek aile içi yaşadıklarımız gerekse gönül işleri tevrübe ederken yaşadığımız olumsuz durumlar neticesinde gelişen güvensizlikler oluyor.

Bu süreçte bir soru ile karşılamıştım. Erkek whatsapp grubundan eskort resmi ve numarası paylaşılması ama süslünün eşinin kesinlikle ilgisi olmadığını grup içi konuşma olduğunu söylemesi gibi. Soruyu bulursam ayrıca link bırakırım şu anda bulamadım. Benzer bir durum ile bir arkadaşım daha karşılaşmıştı, eşinin, arkadaşları ile olan wht-atsapp grubunda kadın resimleri, video linkleri ve numaralar yakalamak gibi. Tabi onların süreci o sorudan kötü olup eşi bilerek bu konuşmalara dahil olduğu için şu anda farklı şekilde durumları ilerliyor.

Uzattım ama özür dileyerek soruma geçeyim. 27 yaşındayım, 2 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım da buna benzer bir konu ile karşılaştıklarını hiç beklemedeikleri evli birinin "off o kadın burda olsa şöyle yapardım, şunu yapardım..." gibi bir olaya şahit olduklarını söylediler. yaşayan kadın, rkadaşları ve kadın yardım almak amacıyla anlatmış.

Biz dde bu konuyu konuşurken ben dedim ki tabiki önlem almak lazım, evlenince whatsapp grubundan çıkarsın, ulaşmak isteyenle birebir görüşürsün dedim. O da kesinlikle öyle bir şey olmayacağını, onun arkadaşlarının öyle bir şey yapmadığını, yapmayacağını, eğer görürsem gruptan çıkacağını, atan kişiyi engelleyeceğini vb. tarzında birşeyler söyleyip benimle inatlaştı. Ben de yaşanan olaya kendisinin de benzer şekilde şahit olduğunu, tedbiri önceden almak gerektiğini vs. söyledim. Hatta kadınlardan böyle bir davranış beklemedikleri için hiç yerimize koyup düşünmediklerini, ben yapsam ne hissedeceğini sordum. Birisi senin olduğun gruba atarsa ve görürsem bir şekilde ancak öyle gruptan çıkmanı isterim dedi. Bana konuşma çok hiddetlendi telefonu kapatacağım diyerek , bir anda telefonu kapattı. telefonunu tamamen kapatmış bu arada.

Onun bu şekilde tepki vermesine aşırı sinirlendiğim için sağlıklı düşünemiyorum. Sizce hata mı yapıyorum? Ya da onun verdiği tepki mi çok. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Önüme ışık tutabilecek her türlü saygılı yoruma açığım. Buraya kadar okuyan olduysa çok teşekkür ediyorum.

10 haziran 2020 23:34

3. Anonim 1, önyargılarınla yaptığın her türlü yorumu kendine sakla lütfen.

10 haziran 2020 23:36

4. Bu arada her türlü whatsapp grubunu kastetmiyorum belirtmek isterim. Kadınlı erkekli bir sürü arkadaş grubu var bugüne kadaar açıp 1 kere bakma ihtiyacı hissetmedim bunu açıklamak bile değişik hissettiriyor şu an. Sadece bu konularda zaafı olan birkaç arkadaşı var, onlarla olan grupları diyorum.

10 haziran 2020 23:40

5. Ben sorunun hepsini okuyamadım kusura bakmayın ama sevgiliniz doğru diyor.evlenince gruptan çıkmak çok saçma eğer muhabbet hoşuna gitmeyecek hale gelirse çıkarım da demiş yani çok gayet mantıklı konuşmuş.

10 haziran 2020 23:43

6. Bence de böyle leş gruplarda asla bulunulmamalı ama evlenmek bi şey değiştirmez ki, yani genel olarak bulunmasın bir zahmet eskort atılan abaza gruplarında. Hani olay kıskançlık bile değil ben insan olarak soğurdum kendisinden, çok düşük ve iğrenç şeyler.

Bu kadar inatlaşması sonra da konuşmayı bitirmesi pek hoş gelmedi bana :/.

10 haziran 2020 23:47

7. ya bu olay atla deve mi de tedbir amaçlı gruptan çıksın sevgiliniz? söyledikleri gayet mantıklı, ilerde böyle bir mesaj yakalarsanız mesajın boyutuna göre gruptan çıkmasını isteyebilirsiniz belki ama ihtimaller üzerinden düşünüp böyle bir kavga çıkarmanız aşırı saçma. Benim sevgilim benden durup dururken böyle bişey istese tepkim çok daha ağır olurdu ayrıca.

10 haziran 2020 23:49

8. Yani o kadar hastalıklı bir düşünce ki birisi benden böyle birşey istese soğurum net. Süslü bence destek alman lazım daha ortada birşey yok, yaşanan olay yok sen adama kalkmış evlenirsek şunu şunu yaparsın yok ordan çıkarsın yok bunu engellersin. O da durmuş ciddi ciddi sana cevap veriyor en çok ona koptum. Süslü sen bu adamı sal cidden yoksa böyle üstüne gidersen kendi kendini salacak benden söylemesi.

10 haziran 2020 23:55

9. tüm yorumları özenle okuyorum yazan herkese teşekkür ediyorum. Annem babam aldatma temelli olarak ayrıldıkları için sanırım bu konu biraz daha hassas olduğum bir durum haline geldi bir de üzerine sinir eklenince. Tam olarak düzgün düşünemediğimi bildiğim için sordum soruyu özellikle son anonim süslü

10 haziran 2020 23:59

10. Süslü ayrıca başlık bile ofsayt daha ortada evlilik yok birşey yok sevgilisin sadece iki yıllık. Ortada fol yok yumurta yok belki adamın öyle bir niyeti bile yok olmayan bi durum yaratıp kavga ediyorsun. Anlamıyorum ki yani çok ilginç değil mi sence de. Geleceğe gelmeden bu kadar don biçilmez ki süslü yaa vallahi çok enteresan.

11 haziran 2020 00:02