yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    38 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    evlenene kadar bakire kalmayı düşünenler bakabilir mi?

    kızlar selam, hepimiz birbirimizin destekçisiyiz lütfen anlayışlı cevaplar verelim birbirimize. sadece saygı çerçevesinde bakire bir şekilde evlenmek istemeyi düşünenler varsa bunun için belirli gerekçeleri var mı öğrenmek istiyorum. bu konuda asla doğru veya yanlış yok, hepimiz özgür, hür düşünceli kadınlarız. sadece sizin için bu düşüncenizi doğrular nitelikte cevapları duymak istedim. belki çocuk olabilme ihtimali, cinsel hastalıklar vs bunlar sebebiyle mi bakire evlenmek istiyorsunuz? asla siz biz şeklinde konuşarak ayrı iki grup gibi oluşturmak da istemiyorum bu günlerde hepimizin birbirimize ihtiyacı var sizi cok seviyorum kendinize cok dikkat edin öpüyorum

    1. Bakire değilim ama ben bu konuda yazmak istedim.

    1.konu hamile kalma korkusuyla bekleyenler: merak etmeyin tonlarca doğum kontrol yöntemi var bu konu halledilir. Sorun yaşamadım hiç.

    2. Cinsel hastalık konusunda bekleyenler: kesinlikle haklılar ama prezervatifle yüzde 99 bir şey olmuyor.

    3. Dinle ilgili olarak bekleyenler: saygım var.

    4. En özel kişiyi bekleme durumu: o her haltı yiyecek ama siz onu bekleyeceksiniz asla saygı duymadığım tek tayfa.

    5 aralık 2021 22:03

    2. Hamilelik ve hastalıktan korunmanin basit bir yöntemi var kullanın olsun bitsin...

    5 aralık 2021 22:03

    3. Evlilik çorbası

    5 aralık 2021 22:09


    4. Süslü benim ailem asla baskıcı bir aile değildir ki kendi hallerinde muhafazakar yaşayan bir ailem var. Ben bakireyim ve evleneceğim insanla ilk ilişkimi yaşamak istiyorum ancak sebebi ailemin baskısı ya da korkusu değil. Birincisi cinselliğin iki insan arasında gerçekten özel bir bağ kurduğunu düşünüyorum, bu bağı ilk defa yaşadığım insan hayatımın ilerleyen zamanlarında yanımda olmazsa bu bende mutsuzluğa sebep olur endişesi yaşıyorum. İkincisi bu bağın özel ve tek kişiyle kurulması gerektiğini düşünüyorum tamamen duygusal açıdan. Üçüncüsü gerçekten sağlık açısından tehlikeli buluyorum. Yukarıda biri o her haltı yemiş olacak demiş ama genelleme yapmamak lazım, erkekler çoğunlukla bizim gibi bakmıyor ama eminim cinsel organıyla düşünmeyen erkekler de var. Herkes tercihinde özgür olmalı böyle bir konuda. Aile baskısı ve korkusu yaşayan hemcinslerime de gerçekten çok üzülüyorum. Umarım bir gün bağımsızlığınızı ele alıp gönlünüzce yaşayabilirsiniz.

    5 aralık 2021 22:23

    5. Şu an evliyim ama dini sebeplerden dolayı evlenene kadar bakire almayı seçmiştim. 

    5 aralık 2021 22:27

    6. a14 ekşi sözlüğe git bura değil senin yerin

    5 aralık 2021 22:56

    7. Cinsel ilişkiye duygusal bakan bir insan olduğum için güvenene (eşime kadar ) bekledim. İnsanlara güvenmem çok uzun sürer. Evlenmeden önce ise cybh için test yaptırmasını da rica ettim. En azından kısmen içim rahat etti. Açıkçası tek gecelik ilişkiler, fuckbuddy ilişkisini kaldıracak bir bünyem yok. Zaten evlenmeden önce de kısa süreli bir sevgilim oldu. Yapana saygı duyarım sonuçta bana ne? Ama burada niye bu kadar iki uçlu bakılıyor anlayamıyorum. İsteyen ilişkiye girer isteyen girmez. Mağaradan çıkarılmış ilk insanlar gibi birbirimize saldirmanin bir anlamı Yok. Kisisel ve göreceli bir konu bence. Gerçekten bu kadar kaba ve bir o kadar da yobaz olmayı ( her iki taraf da aynı ) nasıl başarıyorsunuz? Hiç mi terbiye almadınız? Ya da sırça fanusta size " karşıdaki insanın görüşüne saygı duyma" temel becerisi öğretilmedi mi ?

    5 aralık 2021 23:06


    8. Peki ağzı les anonim;

    Bakire evlenen arkadaşım 1: eşi defalarca aldattı. Hayat kadınlarıyla nasıl yattigina kadar anlatmış eşine.

    Bakire evlenen arkadaşım 2: esi beş kuruş para vermedi bana ne ne bok yersen ye eve de bakmam dedi.

    Bakire evlenen arkadaşım 3: dayaktan ağzı yüzü morarmış şekilde evi terk etti.

    Ben sevgilimden önce de ilişki yaşamıştım. 4.5 yıldır sevgilim hatta şu an nisanliyiz önceki ilişkilerim hakkında konuşmadık bile. Kendisi ve ailesi bana çok duskun bir kere bile kırmadı kavga esnasında Haziran'da düğünümüz var sorry sorry.

    5 aralık 2021 23:07

    9. A3 sizin için üzüldüm, arkadaşlarınızın yaşadıklarının bakire evlenmekle alakası olduğunu düşünmüyorum uzatmayacağım lafı ama umarım karma size de saplamaz

    5 aralık 2021 23:17

    10. Ayrıca a14 e de lütfen prim vermeyelim

    5 aralık 2021 23:17