evlenince/sevgiliyken kaç ay/yıl/gün sonra partneriniz evdeyken kaka yapmaya başladınız?

kızlar son bir haftadır sürekli dip dibeyiz ve şuan bağırsak sorunları yaşıyorum çünkü gazımı bile cikaramiyorum ve artık bu durumdan bıktım. ne tepki verir, soğur mu bilemiyorum ama hunharca tuvalete çıkmak istiyorum. ben bu durumu ötelemeye çalıştıkça sanki daha çok geliyor gazım, şeyim:( bu arada o da ben varken hiç yapmıyor belki o bile bir kez gaz çıkarsa bende yapabileceğim en azından tuvalette vs ama şöyle bir sorunum da var gazım inanılmaz kötü kokabiliyor :( ne yapacağım ben ya? en azından kötü kokmasini nasıl engelleyebilirim? benim gibi olan varsa kendimi daha iyi hissedicem bu arada :(

1. cidden 'sevgilim sıçmama ne tepki verir?' diye soru mu açtın???? yemin ederim düpedüz geri zekalısın aq

10 ağustos 2022 20:10

2. A1 kırdın beni benim sıçmama sebebim gazımın bayağı kötü kokmasi ve evinin küçük olması. Tuvalette bile gaz çıkarsam kapıyı actigim anda eve yayılır veya onun girmesi riskini alamam. Deodorant parfüm vs sıkınca da daha kötü kokuyor bu gaz kokusu. Bu yüzden soğur diye korkuyorum ki ben sogurdum gazı ceset gibi kokan birinden, veya aklıma yer edinirdi bu yani.

10 ağustos 2022 20:15

3. Ayrıca bazen kendi evimde ben bile gaz çıkarınca tuvaletten erken çıkıyorum o kadar rahatsız oluyorum. Allah'ım kendimi kanitlamak için kokuyu betimliyorum ya resmen...

10 ağustos 2022 20:18

4. Kendi yapmıyor mu?

Sesten rahatsızsanız tuvalete girerken telefonunuzu da götürün video açın. Koku problem diyorsunuz havalandırması yok mu bu tuvaletin? Vardır. Onu açacaksınız yapacaksınız sonra tuvaletten çıkarken de kapıyı çekip kapatacaksınız. Ya da gece yatmadan son çişe gidiyordur, ondan sonra gidin yapın. Veya sabah çok erken kalkıp yapın vs. Haaa gene çok rahatsızsınız aha size öneriler:

Marketten top naftalin alın lavaboya koyun. Marketten febreeze alın sıkın. Ama nolur saçma sapan sprey deodorant falan sıkmayın daha beter eder.

Son olarak hala ve hala utanıyorsanız artık bir avmye falan gidip orada yapın yani daha başka da çözümü yok. İnsanız ve çil yapmak gibi kaka yapmak da doğal. Ayrıca kakanızı da yapın gitsin yoksa içinizde durdukça çatlarsınız.

10 ağustos 2022 20:21

5. Avmye camiye ne bileyim sokaklardaki tuvaletlere falan gidin de yani en iyisi bundan utanmamak. Boşaltım yapmak "zorundayız" yani nasıl ki yaşamak için yemek yiyip su içmek zorundaysak bunu da yapmalıyız. Eğer böyle devam ederse sağlığınızdan olursunuz.

10 ağustos 2022 20:48

6. Yanında kibrit taşı tuvaletin bittikten sonra bir kibrit yak koku tamamen gider.

Ses içinse duşa girmeden önce tuvaletini yap sonrada duşa gir veya saç kurutma makinasını aç

Sevgilinle olduğun günlerde hafif yiyecekler tüket

10 ağustos 2022 21:03

7. kibrit mum +1 kokuyu alıyor hemen.

ayrıca sevgiliniz yahu. de ki 'ben birinin yanında tuvalete gitmeye çekiniyorum. kulaklığını taksana bi beş dk tuvalete gireceğim' :D

10 ağustos 2022 21:09

8. Kızlar teşekkür ederim yanıtlar için, benim gazımın vs kokmasinin sebebi kabızlık problemim olduğu için sürekli probiyotik kullanmak zorunda olmam diye düşünüyorum açıkçası. Evet inanılmaz iyi beslenmiyorum ama probiyotik kullanmaya başlamadan önce kokmuyordu en azından. Zaten zar zor tuvalete çıkıyordum ve çıkınca da bu kadar kokmuyordu yani. Probiyotigi bırakınca sürekli sinameki vs içip en azından 3-4 günde bir kendimi rahatlatmam gerekiyor. Normalde probiyotik kullanır evde işimi görür biraz rahatsız olur ama halletmiş olarak çıkardım tuvaletten ve tüm gün gazım vs olmazdı. Şimdi ikimizde aynı evdeyiz ve tuvalete çıkmadığım için gazım birikiyor ister istemez kendi evimdeki kadar rahat olamıyorum ve her şeyden öte şuan ilişkinin osuruga gülüp geçilecek bir aşamasında değiliz bence 1 seneye yeni girecek ve kokuyu aldığı anda soğuması muhtemel benim gözümde, bu yüzden sıkıntı yapıyorum

10 ağustos 2022 21:30

9. kızlar siz ne kadar iğrenç yaratıklarsınız sıçmadan kokunuz geldi buraya, cevaplara bak. bok çuvalları, suratını gören kaçmıyorsa bunlardan bir şey bilmiyorum

10 ağustos 2022 21:38

10. A10 inanılmaz kabasın, Allah'tan benim boşaltım sistemimde geçici bir problem var (koku oluşması), senin ağzında kalıcı bir bozukluk var. Çingene gibisin, asıl senin konuştuğunu duyan yüzüne bakmıyordur terbiyesiz seni. İnşallah kınadığın şey başına gelir ahımı aldın çok fena, zaten moralim bozuk birde buraya gelip kasıtlı mod düşürüyorsun.

10 ağustos 2022 21:44