evlenip yurtdışına taşınmak ?

1. süslüler burada kamuda bir işiniz var diyelim ama yabancı biriyle evlenip yurtdışına taşınma durumunuz oldu diyelim. ama taşınacağınız ülkede sizin için iş olanağı yok yani sizin branşınız iş yapmıyor. ne yapardınız? ne tür bir iş yapılabilir yani hangi alana yönelmek lazım?

2 ocak 2021 16:07

2. Nerede lütfen söyleyin

2 ocak 2021 16:08

3. En büyük hayalim:)

2 ocak 2021 16:10

4. umarım hayaliniz gerçek olur süslüler :)

şu an evlenme durumu kesin değil varsayım olarak sormak istedim. mesela taşınıp birkaç yıl çalışmamak vs çok mu kötü? öyle çok birikimim de yok siz olsanız hangi alana yönelirdiniz öneriler varsa bekliyorum :)

2 ocak 2021 16:11

5. Ulkeye ve evlenecegim kisinin meslegine/ ekonomik durumuna gore karar veririm. Her seyi ayri ayri dusunmek lazim bosanma ihtimali dahil.

2 ocak 2021 16:29

6. burdakilere bakma süslü sanki yurt dışında havadan para geliyor sanıyorlar. illa gideceksen de kendin gitmek istediğinde ve de işini ayarladığında git. herkes şanslı olmaz. o istedi diye gidersin o istedi diye dönersin.

2 ocak 2021 17:13

7. edebiyat öğretmeni falan değilseniz burada yapabileceğiniz her işi orada da yapabilirsiniz, belki denklik almanız falan gerekir ama türkiye'de işe yarayıp kenya, venezuela ya da ingiltere'de işe yaramayacak bir meslek olduğunu sanmıyorum(gizlinot: öğretmen değilseniz). yine de imkansız diyorsanız celta alıp ingilizce öğretmeni olabilirsiniz ya da pt, pilates eğitmeni falan olursunuz. iyi kazandırmaz ama sizi idare eder.

2 ocak 2021 18:58

8. Anon 10 insanları doğru yönlendirmek gerek diye düşünüyorum. Verdiğiniz ülkeler çok farklı ülkeler. Hele ingilterede öğretmenlik branşına göre ve yaş grubuna göre cok değişkenleri olan bir konu. Soruyu soran süslü öğretmen misiniz? Mat fen hocaları çok revaçta ama uzun bir güvenlik check i geçmeniz gerekli çünkü çocuklarla çalışacaksınız.

2 ocak 2021 19:15

9. Anon5 bahsettiğiniz kişinin adı b ile mi başlıyor. Sanırım biliyor ve seviyorum.

Ss süslü çocuk yapmak istiyorsanız tam denk gelecek güzel bir ara olacaktır. Kariyerinizin kaçıncı yılındasınız. 10 yıl üstüyse bence köyü gözükmez. 5 de olabilir. Daha az ise ve çocuk da düşünmüyorsanız verimsiz geçmesin... dil öğrenirim, ne için? Bir hedefüniz olsun. Mesela restoran açacağım. İşletmeci olacağım. Hedefsiz dil öğrenmek mantıksız. Çünkü varacağınız seviyeyi de belirler hedef olması. Yoksa a2de kalayım kendimi tanıtayım... bunların hepsi örnek sizi tanımıyorum belki dil zaten biliyorsunuz..

2 ocak 2021 19:19

10. süslüler ben de boşanma vs bu durumları düşünüp korkuyorum ülke ingiltere ben ingiliz edebiyatı mezunuyum.

2 ocak 2021 19:28