evlenmek için okuduğunuz dua/sure/esma var mı ?

süslüler okudum işe yaradı kısmetim çıktı diyeceğiniz her türlü şeyi bekliyorum

1. E v d e k a l a c a k s ı n

16 haziran 2020 14:43

2. el-vedud

16 haziran 2020 14:45

3. Allah akıl fikir versin size ne diyim.

Hayirlisi ise olsun demek yerine illa olsun illa olsun diye çabalayip sonra aglayacagina aglayacagina boşanma avukatı arar oldunuz iyice.

4. kaçıncı yüzyıldasınız? dua ile olsaydi herkes mutlu mesut olurdu

16 haziran 2020 14:45

5. Bir şeyin olması için dua etmek illa olsun illa olsun mu demektir? Dua etmek zaten hayırlısı için dua etmektir, hayırlısını istemektir. Gelip burada aşk büyüsü bağlama büyüsü istesem söylediklerinizde haklısınız. Şu duayı ettim iş buldum, şu duayı ettim maddi durumum açıldı diye sorsaydım yine aynı tepkiyi verecek miydiniz? Sanmıyorum.

16 haziran 2020 14:47

6. A3 teşekkür ederim. A5 inancıma göre her şey dua ile istenir, yer gök dua üstünedir denir. Yüzyıl argümanı sunmanız biraz komik olmuş, inanmıyorsanız zaten bu soruda ne işiniz var?

16 haziran 2020 14:50

7. ne bu herkes saygı der tepkilere bak. süslücüm ya vedud biliyorum ben için daha rahatlıyor o yalnızlık duygusu hafifliyor. burda enerji göndermek meditasyon cart curt olsaydı onlarla da dalga geçerler miydi merak konusu

16 haziran 2020 14:51

8. Bu sözlükteki kadınların çoğunluğu panseksüel, artık eminim.

16 haziran 2020 14:51

9. Dağa, taşa bile nikah kıyma derdinde olanı tarif eden başka terim varsa söyleyin madem.

16 haziran 2020 14:59

10. a9 sizin derdiniz nikahla sanırım burda sevgili istiyorum çok yalnızım deseydi bu tepkiyi vermezdiniz iki yüzlü olmayınız. panseksüellikle ne alakası var ?

16 haziran 2020 15:01