evli ama evliliği berbat olan zengin bir adam neden boşanmaz da karısını aldatır?

karısı da biliyor durumu o da boşanmıyor adam nam salmış hiç kimse de boşansana demiyor, karısını zerre sevmiyor zaten, karısı da onu bence, boşansa belki başka biriyle mutlu ilişkisi olacak nasıl bunu görmemezlikte  geliyorlar ya çok saçma

1. Karisi da zengin ama 3 cocugu var ama bence cocuklarini dusunmuyor bir ara bosanicam diyordu olur olmaz herkese ama bosanmadilar sacma sapan bir iliskileri var kadinla yatmiyor o kadin bu ilgisizligi neden kabul ediyor hic anlamiyorum kafa yapilarini halbuki 40 yasindalar baskalariyla mutlu olabilirler

7 ağustos 2020 23:30

2. Kadın maddi lüksünden vazgeçmek istemiyordur. Erkek de bence yeni bir ilişkiyi, mutluluğu umursamıyodur günlük takılıyordur kızlarla boşanmakla uğraşmıyordur. Garip bir çift.

7 ağustos 2020 23:34

3. Eee mallar bölüşülecek nafaka şu bu derken maddi durumunu etkileyecek boşanma yanaşır mı hiç.

7 ağustos 2020 23:35

4. Yahu soru sordum diye umursadigimi nereden cikardiniz goruyorum onlari sık sık oradan aklima geldi, bosansalar keske kadin cok mutsuz ya hicbit kadin boylesini hak etmiyor.

7 ağustos 2020 23:36

5. Kadin da bosansa 3 cocukla iyi para alir hee akli olsa adamin donuna kadar alirdi aldatmayi gorurdu ama kadin instada mutlu aile tablosu ciziyo kocasini paylasiyo aksam ayni yatakta yatmiyolarmis onu da bize diyo cok ilginc

7 ağustos 2020 23:38

6. Bknz: Ali ağaoğlu

7 ağustos 2020 23:39

7. Oha Ali Ağaoğlu evli miii iyyy bu iş karadenizde çok ben size soyluyim bu soylediklerim de rizeli

7 ağustos 2020 23:42

8. Alışmışlardır böyle bir hayata. Bu tarz bir hayata alıştıktan sonra size anormal gelen şeyler o insanları rahatsız etmiyor. Aldatılmayı kanıksıyor ve artık tuhaf bulmadığı için de boşanmıyor. Bir çeşit hissizlik gibi. Çok var böyle evlilik.

7 ağustos 2020 23:50

9. Doğru diyorsun alışmışlar ama dusunsene esin geliyor kesin baska kadinla iliskisi var seninle yatmiyor ayri odada takiliyor yiyor iciyor elbiselerini yikiyosun utuluyorsun o baska kadinin yanina gidiyo offf dusman basina parasi batsin

7 ağustos 2020 23:51

10. Anon 7 girdinin altina imza atarim kadinlar histerik davraniyo halbuki koy gotune tekmeyi sen de kafan da rahat etsin ayda yilda bir belki koynuna giriyodur adam hastalik kapmis mi ne belli degil berbat bi durum ya

7 ağustos 2020 23:53