erkeksin ve bu durum esinin anlamasini istediniz mi sorusunu bin kat daha berbat hale getiriyor. Ne kadar insanlik disi berbat bi fantezi ya sktir git burdan
Yok. Çünkü adamların evli olduğunu bilerek onlarla yazışacak kadar low değiliz. Metresliği yakıştıramıyoruz kendimize. Evliyken bize yazacak kadar kalitesiz erkeklerle olmayı tercih etmiyoruz.
Kim bu gene eli şeyinde dallama
Umarım anlar ve cazgır bir kadındır da kocasıyla seksting yapan kevaşenin de kocasının da hayatını karartır.
Benim eski iş arkadaşım yapmıştı evli bir adamla seksting. Gerçi kadıncağız evli olduğunu bilmiyordu ben şahitim. Karısı arkadaşıma facebooktan mesaj attı. Böyle böyle kocamla yazışıyormuşsun diye birbirlerine girdiler.
Kadın gitti yazışmaları arkadaşımın resmini beğenen herkese atmış bu kadın benim kocama asılıyor diye. Babasına, abisine, arabasına, diğer iş arkadaşlarımıza gitmiş. Bizim kaos seven iş arkadaşları da kadını eklemiş. Sayfasında durmadan ifşa yaptı. Kocasına bu şartla evliliği sürdüreceğini söyledi. Zaten adam arkadaşıma yalvar yakar nolur karımla arama girme bizden uzak dur gibi saçma sapan şeyler söyledi Ama sonunda boşadı çatır çatır nafakasını yedi.
Arkadaşım ifşa ve hakaretten dava açtı. Ama pek bir şey çıkmadı yanlış hatırlamıyorsam. Eşinin yaptığı yanına kar kaldı.
Tek üzüldüğüm arkadaşımın bu olaylardan gerçekten haberi olmaması ve sevdiği adam tarafından anında satılmasıydı. Ama eşi de bilmezdi gerçekten bilip bilmediğini. İkisi de haklı kendince.
Bence asıl evli olduğunu bile bile devam eden tiplere yapacaksın bunu.
Siz bilip bilmeden ne yorum yapıyorsunuz ya? Adam gibi verecek cevabınız varsa verin. Ne tür bi amaç için sorduğumu asla bilmediğiniz halde türlü türlü yorumlarınızı da kendinize saklayın. Ben karşı tarafın duygularını anlamak için sordum. İnsan gibi! Belki de İçinde bulunduğum durumu anlamaya çalışan yorgun biriyim. insan gibi bir şey sorduk. İçine etmekte üstünüze yok.
Ya karşındaki insanın duyguları umrunda olsa kalkıp evli zamparalarla varoş varoş sohbetlerde bulunmazsın. Yapıyolar yapıyolar karşılarındaki kadının duyguları umurlarında değil, kendilerinin bir dallama yüzünden kullanılmaları umurlarında değil sonra gelip buraya soru açıyorlar. Müstehak bacım sana müstehak anladın mı? Karşındaki kadının duyguları şimdi mi geldi aklına?
Yorum yapsınlar diye soru soruyorsun, istediğin cevap gelmeyince bilip bilmeden ne yorum yapıyorsunuz oluyo, sanki yoldan geçiyordun ya durdurup fikrimizi söyledik
Eşinin anlamasını istemezdim çünkü zaten takıntılı bir tip. yüz yüze görüştüğümüzde de sürekli arıyor; "yanında kim var?", "ne yapıyorsun?", "görüntülü ara" vb. low low hareketler. Koca parası yediği için de boşanıp kendi maaşına tamah edemiyor. Kocasının tüm olaylarını da biliyor. Bu kadar rahatsız oluyorsanız yapacak 2 seçenek var;
1. hazmetmek ve huzursuzluk çıkarmamak
2. boşanma davası açmak
boşanma davası açamıyor da karşı tarafa saldırmaya çalışıyorsanız siz de sexting yapan kadın kadar saygı duyulmayacak konumdasınız.
Evli erkeklerle seksting yaptığın için karşı tarafın duygularını anlamak istemişsin ya, umarım bir gün kocan tarafından bu tecrübe sana kazandırılır.
Afedersiniz de bi defolun gidin dicem ama bu bok duruma öfkelendiğiniz için susuyorum. neden herkes olumsuzu düşünmüş? Yahu mağdur olan, karşı tarafın psikolojisini anlamaya çalışan benim. Neden bunu yapar ki bi insan diye düşünen benim! Soruyu illa, başıma böyle bir şey gelmiş olabilir ahh napıcam ben diye mi sorsaydım? Tabi ki evli erkeklerle ilişkisi olan herkese her türlü bok müstehak! Tabi ki onların ağzına sıçayım!