evlilikte cinsel hayat bitiyor mu gerçekten?

eylülde nikah yapıp evleneceğim. ama bu akşamki sorudan sonra korkmaya başladım. sevgilimle 2 3 yıldır birlikte oluyoruz. libidomuz da gayet normal. evliyim ve 5 10 yıl geçmesine rağmen sağlıklı bir cinsel hayat yaşıyoruz diyen var mı acaba?

1. Ben süslü. Çocuğum da var üstelik cinsel hayatımız güzel gidiyor. Çocuktan sonraki ilk 6 7 ay kötüydü ama sonrasında uyku düzeni düzeldikçe eskiye döndü. Haftada 3 4 bizim için yeterli geliyor.

23 haziran 2020 00:03

2. 8 senelik evliyim bir tek cocugumuz bebekken biraz sekteye ugradi diyebilirim o da uykusuz gecelerden ve firsat bulamamazliktan. Onun disinda ikimiz de libidosu yuksek insanlariz. Eger donemsel olarak yogun calisma vb bir durumumuz yoksa haftada 2 kez mutlaka sevisiyoruz. Duruma gore artabiliyor bazen de azalabiliyor. Bir bikkinlik falan yok yani su anda.

23 haziran 2020 00:04

3. 8 yıldır evliyiz, bitmedi. azalması normal ama (şart olmasa da)

23 haziran 2020 00:09

4. Azalması kesinlikle normal. Ben de öyle düşünüyorum. Haftada 1 2 bile normal benim için. Benim korkum bıkkınlık, aylarca istenmemek. Umarım yaşamaz hiç kimse bu durumu. 🙏

23 haziran 2020 00:14

5. 6 yıllık evliyiz hiçbir problem yok. Dönemsel problemler dışında (hamilelik, çocuğun bebekliği vs.) dışında. heyecanda bir azalma yok bizde tam tersine bayılıyorum onunla olmaya :)

23 haziran 2020 00:15

6. Haftada 1-2 mi ???? Benim eşim her akşam 2.si olmayınca şaka yollu laf sokuyor. 4 senelik evliyiz. Hastalık,seyahat vb gibi durum olmazsa her akşam birlikte oluyoruz.

23 haziran 2020 00:23

7. Ya içimi çok rahatlattınız gerçekten teşekkür ederim ☺️ biz de libidosu çok yüksek insanlarız ve bir birimizin ilkiyiz. O kadar korktum ki haftada bir bile iyidir moduna girdim. Sağlıklı cinsel hayat dilerim hepinize ☺️

23 haziran 2020 00:27

8. Uzun ilişkiyi sorsam uzun ilişkide bitiyor mu yazardım. Benim merak ettiğim evliliğin getirdiği değişimdi.

23 haziran 2020 00:45

9. VAAAOOOVV ANONİM 9 KUSURA BAKMA SEKS TANRISIYLA EVLENMEDİĞİMİZ VE BİZ DE SEKS TANRISI OLMADIĞIMIZ İÇİN

23 haziran 2020 01:57

10. Sen niye üstüne alındın ki ben soru sahibine haftada 1-2 az dedim ve evet haftada bir iki az. Bizimkisi de cok. Biz seks tanrısı değiliz siz ölmüşsünüz gomeniniz yok :)

23 haziran 2020 09:33