evlilikten korkuyorum ama seninle evlenmek istiyorum sadece iyice dusunmemiz gerekiyor seninle mutlu olacagiz, bensiz yapama benk vazgeçilm?

vazgeçilmez gör, evlilik kavramindan korkuyordum seninle tanisincaya kadar simdi istiyorum ama mutsuz olma ihtimali beni korkutuyor vb diyen erkekle evlilik düşünülür mü? bir öyle bir böyle ne istiyor ben anlamıyorum

1. Siz düşünürsünüz de o düşünür mü sorun orada bence..

23 şubat 2024 22:26

2. benim de emin olamadığım şeyler var ama olumsuz bakmıyorum geleceğe evliliğe de ama o her konu açıldığında bunları söylüyor kendisini çok önemsiyor galiba halbuki ilişkide en cok üzen taraf da o bu ne yaman çelişki bilemedim. artık daha az istiyorum bende zamana bıraktım dedim. kafasında belirlediği tarihte ben hala istiyor muyum nasıl emin olabiliyor ki

23 şubat 2024 22:30

3. Bunları bir kadın söylese doğrudur içinden geçenleri açık ve net ifade etmiştir derdim ama erkek olduğu için ayak bacak yapma ihtimalini yüksek görüyorum. Oyalıyor olabilir. Bir de ilişkide en çok üzen de o demişsiniz o da bir soru işareti oluşturdu.

23 şubat 2024 22:47

4. doğruyu söylüyor olması mümkün tabi, sen de sevgiline güveniyorsan bu uzun uzun konuşulması gereken bir konu ama kavga etmeden. bu korkusunun sebebi ne, bu korkuları aşmak için neler yapılabilir vs. tabi onun da gerçekten çözmek istiyor olması gerek

23 şubat 2024 22:52

5. Evet an6