exiyle barisip mutlu olan var mi?

susluler selam, 4 yillik iliskim vardi gecen yil bitti. aslinda cozulemeyecek seyler degildi ama ikimiz de agresif ve ego savasi veren insanlar oldugumuzdan artik birbirimizden yorulmustuk ve tahammul seviyemiz tukenmisti. en son sacma sapan bir nedenden kavga ettik ve ben ayrildim. o da hayir ayrilmayalim demedi. ama en sevdigim, en guvendigim, yastiga basimi en rahat koydugum iliskimdi; onun da ayni sekilde. herkesin evlenecek gozuyle baktigi cifttik ailelerimiz bile tanismisti. yine bir tahammulsuzluk sonucu ilk kez ayrildik, helallestik ve gittik. kimse kimseye yazmadi. ortak arkadaslarimizdan haberler aldik sadece. 3 hafta once yine bir ortak arkadasimizin dugununde birbirimizi 1 yil sonra ilk kez gorduk. onu cok ozledigimi o an fark ettim, onun da ozledigini hissettim. keza zaten birbirimize bakmamak icin can cekissek de istemsiz bakiyorduk. 3 haftadir aklimdan cikmiyor, dolu dolu ve cogunlukla mutlu gecen anilarimizi hatirliyorum surekli… iliskimizde yetiskin degil iki kucuk cocuktuk. nasil bu hale geldik bilmiyorum. ondan sonra datelerim oldu hepsine gonulsuz gittim, bana gelmek isteyenleri reddettim cunku kimseyi yara bandi yapmak istemedim, bana gore gunahina girmek oluyor bu. oyle iste… dertlesmek istedim sizinle exiyle barisip mutlu olan var mi? bir olgunlasma sakinlesme yasadiniz mi? tesekkurler simdiden cevap verenlere

1. assssssla olmuyor asssla. dene de gör içinde kalmasın. ekşide eski sevgiliyle yeniden başlamak başlığını oku 1000 girdinin 990ının sonuç hüsran

9 aralık 2024 10:32

2. Suslu ben de senin gibi cok katiydim hatta bunu exime de soylemistim. Bir gun ayrilirsak eger birbirimize geri donmeyelim demek ki ayrilmamiz gerekmis ondan ayrilmisiz birbirimizin kafasini karistirip vaktini almayalim demistim... ondan zaten asla birbirimize ne adim ne gondermeli atmadik 1 yildir, sozlesmistik. Ama cevremdeki en yakin 3 arkadasim uzun iliskileriyle ayrilip baristilar ve 3u de suan evli ve cok cok mutlu desem... hayret ettim

9 aralık 2024 10:45

3. Süslü ben hiç böyle bir durum yaşamadım fakat hayat 2+2=4 gibi bir yer değil. İlişkinizin nasıl olduğunu nasıl ayrıldığınızı net şekilde bilmiyoruz fakat bir sene bunu atlatman ve ondan olmayacağını anlamak için yeterli bir süreydi bence. Şuan hala olabileceğini hissediyorsan çok da kötü ayrılmamışsınız gibi hissettim ama yine de iyi düşün. İstiyorsan dene içinde kalmasından iyidir

9 aralık 2024 11:00

4. YAZDI MI SANA DÜĞÜNDEN SONRA SÜSLÜ

9 aralık 2024 11:21

5. Ondan bir adim gelmemis ki suslu. Bunu dusunup kendini umutlandiramaya gerek yok bence.

9 aralık 2024 11:34

6. Suslulerim oncelikle cevaplariniza cok tesekkur ederim. burada iyi niyetle onemseyip cevap verenlerle sohbet etmek bana hep iyi geliyor, ben de hep sorulara bu sekilde yaklasiyorum. <3

Az once takvime baktim tam 9 gun once gormusuz birbirimizi. Hayir ondan bir adim gelmedi. Ben de bir adim atmadim, onu cok cok cok ozledim ama ben de adim atmak istemiyorum. Zaten en buyuk problemimiz buydu her zaman ego savasi... iki taraf da buyuk bir inatla kendinin hakli oldugunu savunup buna inanirdi. Ama tabii ki mesaj atmamasinin belki de egoyla ilgisi yoktur, cidden istemediginden atmiyordur bilmiyorum.

Sadece ayrilik kavgamizdan sonra birden bire ipler kopmustu ve onu yuzyuze gormeyi birakin birinin storysinde bile olsun 1 yildir gormemistim, o da beni ayni sekilde. ayriliktan sonra ilk kez gorunce yuzunu bile ne kadar ozledigimi anladim, belki de tek tarafli bir duygusalliktir benimki.

Sadece ikimiz icin de en guvendigimiz, en eglendigimiz, birbirimize destek olup koruyup kolladigimiz, insanlarin bize imrenerek bakip favori ciftim dedikleri iliskilerimizdi, buna eminim zaten herkes de bilirdi. Bunu dusunmek kalbimi acitiyor... Ne yapsam bilmiyorum o ne yapar onu da bilmiyorum. Oylece bakakaldik bir sure birbirimize o kadar.

9 aralık 2024 12:17

7. böyle elle tutulur bir şey olmadan saçma sapan biten ilişkiler beni çok üzüyor ss. belki çok nadir bulduğumuz bir şeyden vazgeçiyoruz aslında. insan hayatta çok zor sevip seviliyor karşılıklı aşk bazı insanlar için çok zor ( benim için öyle 31 yaşındayım 1 kez aşık oldum) ben sevgilimle ailesi beni istemediği için, mesleğimi kiçümsediği için ve evlenmek istemedi için ayrıldım. sebep gayet yeterliydi ama o kadar acı çektim ki. o da günlerce ağladı kapımda yalvardı sensiz yaşayamıyorum diye. affettim biraz iyi gittik yine aynı sorunlar yine evlenmek istememesi falan bitirdik. şimdi yine acı çekiyorum ama tekamül yoksa hiçbir şey düzelmiyor. umarım ikimiz de unuturuz. kendine çok dikkat et.

9 aralık 2024 19:49

8. bu arada şuan yine yalvarıyor. her yerden engelledim farklı hesaptan yazmış. her şey daha iyi olabilir çok özledim dön desem yanımda değilsin sesini bile duyamıyorum hala seni çok seviyorum falan yazmış. dönsem ne olacak? hiçbir şey. ben de kendime engel oluyorum çünkü sadece zaman kaybı bu döngüden çıkmak istiyorum ben de onu çok seviyorum çok özlüyorum. bizim ilişkimiz de öyle bir ilişkiydi ki aynı şeyleri hisseder aynı anda birbirimize söylerdik ikimiz de çok komik insanlarız saaaaatlerce güler eğlenirdik yanında 10 saat 10 dk gibi geçerdi. bana çok aşıktı. ama statü takıntısı bizi mahvetti. evlilik karşıtı olması falan. geleceğimiz yoktu. bir daha o uyumu aşkı bulmam cidden imkansız çok korkuyorum ama asla geri dönmeyeceğim. çok isteseydi yapardı diyip geçiyorum artık. çünkü olduracak erkek şartlar ne olursa olsun öyle bir olduruyor ki aklın şaşar

9 aralık 2024 19:56

9. A6 suslum suan aklina gelmemesine ve kafani toparlayabilmene cok sevindim. Ben sanirim mesaj atmayacagim ondan adim bekleyecegim. Ne zaman ben ilk adimi atsam bir gariplesiyordu cunku... suan hala ayni midir bilmiyorum ama ben degismedigini varsaydigim icin mesaj atmamaya karar verdim. Onu cok ozluyor olsam bile.

A1 suslum durumuna cok uzuldum ama benim dusuncem allahin seni ondan kurtardigi... yani bir erkek sevdigi kadina sahip cikmali kapi gibi arkasinda durmali. Ailesine karsi arkadaslarina karsi o kadini deli gibi savunmali, baska turlusu zaten hicbir anlam ifade etmez benim gozumde. Bizde de evlenmek istememe sorunu vardi ama bana surekli masrafli oldugundan ve parasinin yetmeyeceginden dolayi "suan" evlenmek istemedigini soyleyip duruyordu. Ama bizim yaslarimiz 27-28 ve 4 yildir birlikte olsak da 6-7 yildir tanisiyoruz aslinda. Artik sonu evlilikle bitmeyince kabak tadi veriyordu bana. Ayrica ben onu cok sevdigim icin sonunda net bir evlilik goremedigimden de iliskime olan motivasyonum dusuyordu. Bunu onunla paylasmistim, asagi yukari bir orta yol bulup konuyu kapatmistik. Senin olayinda birbirinizi cok tutkulu sevmenizin zaten yeterli gelecegini dusunmuyorum, oncelikle belli bir yastan itibaren evlilik dusunmeyen erkegin ben zaten cocuk oldugunu dusunuyorum hala... hakkinda hayirlisi olsun dilerim ama

Belki de coktan oldu suslum... Allah kalbine ferahlik versin buz gibi sular serpsin. Ben o yurek yanginini cok iyi bilirim kac gundur kalbim gogsume sigmiyor, acidan kaburgalarim kirilacak gibi hissediyorum. Farkli farkli eften puften sorunlarimiz oluyordu ama bu da saglikli degil, bir insan bir insanla "kucuk canta kullandigin icin esyalarin sigmiyor, esyalarini elinde tasimak zorunda kaliyorsun buyuk canta al" diye kavga etmez... kendi paramla aldigim bir sey icin "parani bosa harciyosun git x al y al" demez. Evet bunlar kucuk konulardi ama surekli surekli olunca artik birbirimizin yasam tarzi gozumuze batmis oluyordu. Oyle iste suslum...

9 aralık 2024 20:12

10. Ona sonsuz guvenir sonsuz severdim, birlikte oldugumuz saatleri dakika sanirdim,  bir etkinlik icin aldigimiz bilete bakip bakip etkinlik saatinin gelmesini beklerdim, normalde hic uyku sevmeyen ve uyuyamayan ben; onun yanina uzaninca gogsunde 30 saniyede uykuya dalardim. Kendime hayret ederdim. Oyle bir bag vardi ki bizim aramizda da sizinki gibi, ben onu andigim anda arkamda belirirdi, surpriz yapip okula gelmis, is yerine gelmis, eve gelmis... onu dusundugum an telefon ekrani yanardi mesaj atmis... ama olmayinca olmuyor bak birden bire koptuk 1 yil oldu tek bir harf bile konusmadik... Hayat cok garip, arkadaslarima ve aileme yillarca "basimiza cok buyuk bir sey gelmezse, hayatimin sonuna kadar onunlayim" diye anlatirdim. Ama bak son kavgamiz sadece "hayali" dugunumuzdeki "hayali" davetliler listesi hakkinda uzlasamamamiz uzerineydi, biliyor musun? Hayal kurarken birden A gelsin B gelmesin diyip kavga etmeye basladik ve o gun ayrildik. Oysa yakin zamanda gercek hayatta dugun planimiz bile yoktu. Sadece kurgu, hayal... ama bizi bir daha donmemek uzere ayirmaya yetti... Uzun uzun yazdim icim kayniyor hala kusura bakma suslu. Sevgiler. Seni cok optum

9 aralık 2024 20:22