ezhel’in annesinin alizade yorumu? erkek anneleri hep mi böyle ya?

(link: https://twitter.com/listenary/status/1741928541468442805 olayı) şuradan görebilirsiniz. sabah sabah önce kahkaha attım sonra üzüldüm, feminist duygularım depreşti. gördünüz mü olayı kızlar? gerçekten erkekler ne yaparsa yapsın en başta kadınlar görmezden geliyor, aklıyor. ezhel’i çok severim bu arada.sorun onun hayat tarzı değil aynı hayat tarzına sahip bir kadının ezhel’e yakıştırılmaması.

1. Evimin direği ne ya öğğğ. Onlar senin kadar üzülmemiştir.d

4 ocak 2024 10:21

2. Kendi muptezel oglunun seyi altindan herhalde

4 ocak 2024 10:24

3. Anonim 1, Üzüldüğüm bahsi geçen kişilerin şahsı değil ki. Bu çifte standart ve durum.

4 ocak 2024 10:27

4. Bu alizade vermiş gibi görünüom ama vermedim diyen manyak kız değil mi sjsjs

4 ocak 2024 10:27

5. Anon 4, evet o süslü.

Ayyy ben şunu yeni (link: https://www.google.com/search?q=ezhel+ulya+d%C3%B6vmesi&rlz=1CDGOYI_enTR788TR788&oq=ezhel+ulya+d%C3%B6vmesi&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIHCAEQIRigAdIBCDU5NDdqMGo3qAIAsAIA&hl=tr&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#vhid=nhWX5NKwrLZ29M&vssid=l Gördüm)

4 ocak 2024 10:31

6. İkisi de birbirinden leş. Tencere kapak işte. Neyi yakıştıramamış annesi anlamadım. Eski kafalar işte. Üzerinde çok da konuşulacak bir şey değil.

4 ocak 2024 10:36

7. kel otçu çocuğuna kadın beğenmiyor.

4 ocak 2024 11:16

8. böyle tipleri ancak anaları sever işte