fal baktırdım.baktırdığım kişi hoşlandığım insanı falan bildi.bu nasıl olabilir?bunu bildiğine göre onunla ilgili söylediği şeyler çıkar mı?

yaşını mesleğini ismini burcunu falan bildi. şuan onunla iletişimim flörte yönelik yok. ama zaman verdi 1 aya kadar görüşmeniz olacak dedi. bu bana şuanki iletişimimiz nedeniyle çok zor geliyor. sizce mümkün mü bu kadar kısa sürede görüşecek olmamız?

1. kanka sence biz falcı mıyız? falcıya gidipte falını soranı ilk defa duyuyorum. e biz nerden bilelim. ve hiç bişey imkansız değil gerçekleşebilir.

27 mart 2022 10:34

2. Sakin ol champ, her şeyin bir ilki vardır. Bu kadar çok şeyi bilmesi beni şaşırttı. Tecrübeli olanlara soruyorum. Sen konu dışısın:)

27 mart 2022 10:38

3. 1 ay beklemeden bilemeyiz süslü. Ama çoğu şeyi bildiğine göre bunu da bilebilir. Neden olmasın ki? Ayrıca hiçbir şey imkansız değildir.

27 mart 2022 10:55

4. Güzel soru süslü takipteyim nerde kime baktırdın bu arada

Bence ilerisi için söyledikleri şeyler çıkabiliyor. Tarot bakan biri aynı şekilde her şeyimi bildi flörtümün burcuna kadar. Adım atsa da duygusal yönden seni tatmin etmeyecek bu insan geleceğiniz yok gibi görüyorum demişti ve gerçekten öyle oldu. Bu yaşandığına göre diğer söyledikleri de gerçek olur diye umuyorum ama bakalım daha yaşamadım :') harika bi ilişki görüyorum başka biriyle ileride demişti

27 mart 2022 10:55

5. A4 bana da öyle dedi. 3 kere görüşeceksiniz olursa olacak olmazsa hayatında başka biri olacak isminde a ve n harfi olan biri dedi. Bu arada şuanki hoşlandığım kişide de bu harfler var isminde. Ben istanbul bostancıda symbol cafe diye bir yer var. Serkan diye birine baktırdım.

A3 fal bakan kişi de aynısını dedi. İmkansız diye bir şey yoktur dedi 😬 boşa ümitlenmemek için 1 ayı nasıl geçiririm bilmiyorum :)

27 mart 2022 11:25

6. Dürüst olmak gerekirse falcılar şimdiyi bilip geleceği bilemiyorlar. Aklınızda bulunsun, çok ümitlenmeyin derim soru sahibi

27 mart 2022 11:37

7. Falciyim, belli olmaz. Özellikle tarot baktıysa ve isini ciddiye alacak kadar atmadiysa tarot anlıktır. Adam su an seninle olumlu düşünüyosa olumlu çıkar. Yarın senden nefret ettiğini bilemeyiz.

Fal işleri gerçek değil aşklarım, paranızı kaptirmayin

27 mart 2022 11:50

8. A6 Bostancıda symbol cafe de Serkan diye biri.

A7 yüzüme bakarak söyledi her şeyi.

27 mart 2022 11:52

9. Kahve ya da tarot açmıştır ama öncesinde. Kafede gel yüzüne bakayım diyemez. Serkanin dedikleri çıkmıyor süslü.

27 mart 2022 11:56

10. Fal ve tarot şu anı veriyor ve geçmişi özellikle fal bakan kişinin tipik cinleri var kısmı.Gelecek kısmındaysa tökezliyorlar maalesef çoğu tutmuyor.Yıllar önce benimde geçmişimle ilgili çok şey bilen bi falcı vardı geleceği bilemedi.Olmuş şeyleri duymanında bence hiç anlamı yok.yaşayıp deneyimlemek daha önemli ya.

27 mart 2022 12:14