fatmanur öztekin niye böyle? ?

yani sürekli büyük gösterme çabası, eşim var ben evliyim, aldığı kıyafetler 50 yaş üstü. tatile giderken giydiği kıyafetler özellikle o kadar kötüydü ki. o kadar eleştiride alıyor ama asla umursamıyor ama hareketleri de giyinişe de çok kötü. tam evli moduna geçti direkt sürekli yemek tarifleri bjashabsba ayrıca bir videosunda da kullanılmaya hazır temiz kızım gibi bir şey demişti wtf savunucuları gelir şimdi

1. savunucusu değilim de cidden rahat hayatı ya o yönünde çok özeniyorum hatta baya kıskanıyorum diyebilirim ben yaz boyunca sürünürken o muhtemelen 5. tatile audisiyle gidiyor olacak. aahh ah. büyük görünme isteği, kocacılıkta haklısın.

5 temmuz 2021 23:55

2. beni asıl öldüren şey sürekli yaptığı telaffuz ve yazım yanlışları.... storylerinde doğru kelime, anlamlı cümle okuyabilmek imkansız.

bi de kooför deyişi.....

6 temmuz 2021 00:00

3. Ay zaten asla anlamiyorum muhafazakar influencer olur mu ya

6 temmuz 2021 00:03

4. Muhafazakar influencer mı fatmanur oztekin? Benim aklima rimelaskina falan geliyor.

6 temmuz 2021 00:13

5. Bu kız ve kocası çok creepy değil mi ya. Fatmanur hala 15 yaşında gibi görünürken adam baya 30 luk abi gibi duruyor. Kızcağızın parmağındaki yüzüğü görünce bile ya çen alyans mı taktınn diyesim geliyor ahahahajajaj çok korkunçlar üzgünüm

6 temmuz 2021 00:17

6. Hiçbir zaman muhafazakar değildi ki babasının zoruyla öyle görünmek zorundaydı. Evlendikten sonra açıldı saçıldı

6 temmuz 2021 10:19

7. Abisi yasinda bi adamla evli kendini buyuk göstermeye adama yetismeye calisiyor bence devamli

6 temmuz 2021 10:47

8. Ailesi sebebiyle muhafazakar takılıyordu "kocaya verilmeden" önce. Eski kıyafetlere bakarsanız elbise etek yok, olsa bile diz altı, dekolte yok,kıyafet açıksa içine atlet giymis askılı. Bu şartlarda bile influenza olması baya zordu diğerlerine göre.

Şimdi kocişii namusundan sorumlu olduğu için aile karışmıyor sanırım, gayet rahat giyiniyor ve dün doğum günü kutlamaya gitmişler şarapları falan çekmiş mekanda lol.

6 temmuz 2021 11:31

9. Ay evet ya. Aslında ben aradaki yaş farkına 20 yaş olmadıkça takılmam. Ama o kız volkanla tanıştığında 17 yaşındaydı. Yanı ailesi o kadar yobazki adi çıkmasın diye şikayetçi olmadi. Volkanda bunu bildiği için fatmanurla takıldı resmen. Hani fatmanur 25 26 falan olsa adam 30,35 olsa sırıtmaz

6 temmuz 2021 16:48