fazla açık giyinmeyen süslüler kombin önerisi yapabilir misiniz?

çok açık giyinmeyen birisiyim. özellikle yazın ne giyeceğimi bilmiyorum her şey ya crop ya da tam tersi kapalılara göre tunik. okullar da açılıyor bana kombin önerisi verebilir misiniz? teşekkürler şimdiden <3

1. Ben de sevmiyorum crop giymeyi. Tek parça elbiselere bakabilirsin. Cropun kısalığını kapatmak için yüksek bellilere yönelebilirsin. Kimono gibi şeyler hiç giymiyordum ama aslında kullanışlılar üzerinize bir ceket alacak kadar soğuk olmayan ya da çok sıcak olan havalarda bile üstüne alabileceğin incelikte olanları var. Ben de anlattığınız gibiyim uzun da giymiyorum kısa da giymiyorum en iyi alternatif gömlekler oluyor ama o da bir yere kadar.

7 eylül 2021 10:22

2. Suslucum utu problem degilse gomlek bence cok cool bir parca. Ceşit ceşit gömlek, siyah ve krem kumaş pantolon, bir tane de jean. Beyaz ve siyah basic tshirt + blazer.

7 eylül 2021 10:24

3. Teşekkür ederim süslü ama trendyolda baktığım kimonolar da hep çok uzun. Kısa kimono bulabileceğim bir yer biliyor musun?

7 eylül 2021 10:26

4. süslü zaten havalar serinledi üstüne ceket atabilirsin ben öyle yapıyorum(gizlinot: crop top olduğu belli olmaz öyle) ya da kısa kollu ama boğazlı pamuklu tişörtlerim var şık, onları mom jean ile kombinliyorum ya da dar kot giyim üstüne ceket, hırka gibi şeyler alıyorum.

midi boy eteklerle yine dar bluz giyiyorum güzel duruyor. dar giymek istemiyorsan içine dar bir şey giyip üstüne pamuklu düz ve oversize gömlek giyip belden falan bağlayabilirsin. elbise de çok kurtarıcı oluyor bir iki tane düz renk elbise alsan baharda sade olarak giyersin havalar soğuyunca üstüne ceket, hırka ya da polar, kazak giyebilirsin. ben de çok anlamıyorum kombin yapmaktan ama bu şekilde giyiniyorum genelde.

7 eylül 2021 10:27

5. Bodysuit seviyorum ben. Kaymıyor, düzgün duruyor. yüksek bellilerle, ceket içine falan şık duruyor.

7 eylül 2021 10:28

6. Ben keten gömlek, keten salaş pantolon altına büstiyer ile bu yazı çok rahat geçirdim. Şık olmam gereken zamanlarda da midi saten etek, üstüne kayık yaka bir bluz veya askılı üstüne keten ceket giyindim.

Bazen topuklu ayakkabı İspanyol paça Jean veya ince kumaşlı pantolon üzerine gömlek veya tişört giyindim. Çok rahat ettim bu sene hem elegan hem de rahattı.

Ben açık giyinebiliyorum ama karın Kasım olmasına rağmen o croplarla asla rahat edemiyorum, belim üşüyor, oturunca sırtımdan yukarı toplanıyor falan aşırı rahatsız kıyafetler bence. Ben tabi şort falan da giyindim ama sen kapalı istediğin için onları örnek verdim.

7 eylül 2021 11:17