fi dizisi - aslında kimsenin iyi olmaması ve anlamadığım yerler?

bilge güya dürüst, doğrucu davut ama can'ın duru'yla deniz'in arasını bozmasına yardımcı oldu. deniz güya idealist ve ilkeli akademisyen ama öğrencileriyle ilişki yaşıyor ve nasıl oluyorsa kimse bir şey demiyor. özge güya hak,hukuk, adalet peşinde koşuyor ama furkan ve billur'un ölümüne sebep oldu. keza sadık da aynı şekilde. bu arada sadık, özge'ye ne zaman aşık oluyor, özge ne zaman lezbiyenlikten biseksüelliğe (veya heteroseksüelliğe) geçiyor, sadık'ın helikopter düşünce mi? kitapta galiba olaylar daha farklıymış. bilge ile can evleniyor gibi bir şey duymuştum. özge-sadık ne oluyor? duru güç hırsıyla sadık'ı kafalıyorsa, özge de aynı sıkıcılıktaki deniz'e kaçıyorsa şaşırmam.

1. Kitapta Özge milletvekili oluyor Sadık’ın yardımıyla. Sadık sonra yurt dışına kaçıyordu. Özge ile Deniz arasında gerçekten bir şeyler oluyordu. Duru Can birlikteyken deniz köye yerleşmişti. Kitapta müzikal hazırlığı falan yok.

2 haziran 2021 21:46

2. kitap daha mantıklıymış. sadık-özge dizide çok romantize edilmiş.

2 haziran 2021 21:52

3. Bence çok mantık arayarak izlenecek bir dizi değil zaten. İzlerken keyifli zaman geçirtiyor bir de ben çekim açılarına, makyaj ve giysi seçimine bayılmıştım. Ama onun dışında mantık aramadım hiç, yok çünkü

2 haziran 2021 22:30