fi duru gibi olmak ?

sahip olmak istediğim dış görünüşün vücut bulmuş hali bu karakter. kendimde değiştirebileceğim şeyleri ondan örnek alarak yapmaya çalışıyorum belki size saçma gelir ama. mesela benim dikkatimi çeken tırnaklarında hep nude oje olması. basic parçalar giymesi. sizin dikkatinizi çeken başka neler var? kirpiklerinde rimel yok gibi duruyor mesela

1. Bence kendiniz olun neyini begeniyorlar bu kizin anlamiyorum ben sahsen hic begenmiyorum.

13 mayıs 2018 12:33

2. Uydurma bir karakteri örnek almanızda aşırı yanlış bir şey yok, firmaların reklam taktiği bunun üstüne, size içinde olmak istediğimiz hayali satarlar. Şu kokuyu kullanırsan bu kız gibi olursun gibi. fakat buradaki dizi karakteri bir oyuncunun fiziksel özelliklerinden yükseliyor. Burada dikkat edilmesi gereken onun gibi teniniz, burnunuz, gözünüz olmayacak. Sadece kıyafetlerini örnek alabilirsiniz. Mesela kirpiğinde rimel yok gibi duruyor çünkü zaten uzun kirpiklidir oyuncu? Bunlara dikkat etmenizi öneririm.

13 mayıs 2018 12:57

3. ben de zaten öyle demek istedim, duru gibi olacağım diye burnuma estetik yaptıracak halim yok. Değiştirebileceğim şeyler diye belirttim zaten. Bundan kastım şuralardan alışveriş yap, şu tür takılar kullan gibi önerilerdi.

13 mayıs 2018 13:18

4. Merhaba, nude ojeler için pastel nude serisine kesinlikle bakın bir kahverengi bir pembe ve gri alt tonlu olanlara bakabilirsiniz. Cildi çok bakımlı vücudu da yüzü de yani belli ki sık sık maske,peeling bakım yapılıyor. Genelde cildini parlak görüyorum bence makyaj için gül kurusu bir ruj, hafif bir kapatıcı aydınlatıcı ama doğal durmalı, bir de hafif rimel kullanabilirsiniz. Saçları katlı kesim ve messy görüntülü. Yatmadan saçlarınızı tepeden topuz yaparsanız sabahta bir saç yağıyla düzeltirseniz etkiyi alırsınız. Bunun dışında giyim tarzı casual uzun paltolar, taytlar sweatler bu konu biraz kişisel yani onun için örnek veremeceğim, hafif temiz kokular tercih edebilirsiniz chloe gibi. Altın rengi takılar kullanıyor 2-3 tane kolyeyi bir anda takabilirsiniz altın rengi küpeler ve bileklikler takabilirsiniz.

13 mayıs 2018 13:44

5. Duru nun yani serenay ım olayı mükemmel cildi ve fit fiziği. Çuval giyseydi de yine arzulanacak bir tarzı olurdu, çok iyi taşıyor.

13 mayıs 2018 13:52

6. yemin ediyorum mükemmel soru.

Şimdi Serenay Sarıkaya elbette çok güzel kadın, ne giyse yakışıyor ama instagramına baktığımda Duru’yu göremiyorum. Aynı şekilde Beren Saat’te Bihter’ken başka bir şeydi ama özel hayatında değil. Hatta bir galada saçını kendi yapmıştı galiba gazeteciler eleştirdi mi ne olduysa arkadaşlar ben Bihter değilim demişti. Kesinlikle duru güzellik, tarz vs denilince aklıma Duru karakteri geliyor efsaneydi kıyafetleri, takıları, makyajı o nedenle bu başlığa up diyor, tavsiyeleri merakla bekliyorum. İncecik altın rengi takılar kesinlikle zarif gösteriyor, nude oje ve son keşfim mac strobe cream temiz cildime müthiş bir ışıltı katıyor. Ve bugün ilk kez saçları geriye doğru at kuyruğu yaptım. Takı olarak yargıcı’nın takılarına bakabilirsiniz hem zarif hem tarz hem kararma yapmıyor. Onun dışında kıyafet ayakkabı mango ve yargıcı gibi geliyor bana fakat yeni sezon gerçekten uçmuş durumda..:(

13 mayıs 2018 15:26

7. çok güzel öneriler gelmiş ya, çok teşekkür ederim. <3

13 mayıs 2018 15:53

8. Duru tek kelimeyle "duru" görünüyordu. Karakterin makyajını, saçını, tarzını kimler oluşturduysa bin kere helal olsun. Serenay sarıkaya etkisi tabiki çok çok çok büyük ama duru gerçekten bir karakter olarak sıyrıldı yani. Bence durunun kilit noktaları temiz, parlak ve net görünmesiydi. Her an duştan yeni çıkmış gibiydi sanki. Bakımlı, temiz ve parlak cilt-saç + jilet gibi (gizlinot: Ne demek istediğimi anladınız :d) kıyafetler = duru bence

13 mayıs 2018 21:31

9. ben de çok beğeniyordum ama onları ben giysem hiç durmaz ki ben de böyle. :D kız lacivert jean + beyaz tişört+ bildiğiniz kapişonlu gri hırka ile müthiş duruyordu yahu (link: https://youtu.be/X8uP3JMf4Fw?t=14s 0:14'ten bakabilirsiniz), o kombini ben defalarca giydim bir kere o kızdaki gibi durmadı, parlak cilt için bazsa baz face and body ise face and body yok arkadaş durmadı, bilemiyorum serenay etkisi olduğunu düşünüyorum bana göre fiziği harika çünkü. ve hoş bir yüzü var. ben poğaça suratlıyım mesela. :D

14 mayıs 2018 00:19

10. O zaman ben bir spora falan yazılayım djdj