fileden alınmalı dediğimiz ürünleri konuşalım?

ben tam bir file market delisiyim. gezmeye tam anlamıyla bayılıyorum. birbirimize ürün önerelim diye açtım soruyu <3 benim sevdiklerim pesto soslu ve ketçaplı cips, tereyağlı simit, new yorkers kurabiye, harras sweet chili sos, glutensiz brownie, jalapeno turşusu. denemek istediğim mantarlı nata. sevmediklerim ise viral olan blueberry çay, normal nata, acılı cips, baklagil cipsleri

1. O viral olan çayı içen varsa bilindik bi tada benzetsin çabuuukk o kadar para verdirmeyin bize pls :)

26 şubat 02:44

2. Ben viral olmadan almıştım süslü birden twitterda görünce şaşırdım. Kuşburnu çayına benziyor. Çay çok severim kötü değil ama nesini abarttılar bilemiyorum

26 şubat 02:46

3. Kahveli çikolata dolgulu kurabiye ve buzluk kısmındaki hazır suflesi... çok lezzetliler.

Mantarlı nata'yı denedim wooowwww harika demedim ama yedim yine de. Normal nata'yı hiç beğenmedim :( yumuşatıcı kullanıyorsanız beyaz olan baya iyi. Kekikli roastbeef var başka marketlerde de aynı marka var mı bilmiyorum ama çok lezzetli. Yeni çıkmış sıcacık ekşi mayalı baget ekmeğiyle sandviç yapıyorum of of bu saatte canım istedi hahshsjs

26 şubat 03:44

4. fındıklı filtre kahvesi benim bebeğim <3

26 şubat 10:13

5. Dondurulmuş limonata özütü ve Harras dondurmaları

26 şubat 10:22

6. viral olan çay hakkında yorum yapamıyorum ama aynı markaya ait akdeniz şeftalisi(şeftali+çarkıfelek) ve sweet kiss adında kirazlı ve çilekli 2 paket çayı var bende. böyle bir şey olamazzzzzzzzzz. babam mutfakta kendine demliyor biz oturduğumuz yerden kokusunu buram buram alıyoruz. o kadar güzel ki lanet olsun neden daha çok almadım ki diye bin pişman oldum :D blueberryi de twitterda gördüm baktım marka aynı yakalarsam düşünmeden kaç paket varsa alırım

26 şubat 10:41

7. Sweet chili sos çok iyi, makaronlarını beğeniyorum, donmuş kuşkonmaz ve donmuş meyveleri çok iyi. Fıstık ezmesi güzel, hamburger ekmeği fena değil, browni için çikolatasını alıyorum o iyi, yüzde 35 yağlı kremasını çok kullanıyorum, geçen fındık lahmacun aldık donmuş çok beğenmedim ama yenmeyecek birşey değil, boyoz aldım donmuş o da izmirdekilet gibi değilde biraz sert ve kuruydu,

26 şubat 10:52

8. yuvarlak karamelli hollanda waffle'ı var. kahve yaptığım zaman bardağın üzerine koyuyorum kahvenin sıcaklığıyla yumuşuyor içindeki karamel eriyor harika oluyor.

26 şubat 10:59

9. süslüler hep tatlarını övmüşsünüz ancak içerikleri nasıl? ben biraz önyargılıyım açıkçası pek güvenemiyorum...

26 şubat 13:45

10. Süslüler çok teşekkür ederim önerileriniz için. Hemen yarın alacaklarım roastbeef, çilekli çay, kuşkonmaz, badem kreması, waffle. Okurken canım çekti. İçeriklere ben de aşırı güvenmiyorum süslü :) fırın ürünlerinde palm yağı var mesela. Ama türkiyede güvendiğimiz içerikte bir şeyler bulmak imkansız gibi. Üstüne aşırı düşünmek hiçbir şey alamamak beni mutsuz ediyor.

26 şubat 16:23