final yapmış, az bilinen yabancı dizi önerileri?

final yapmış, iptal edilmemiş ancak çok da bilinmeyen dizi önerir misiniz? genellikle suç, gerilim, fantastik şeyler içeren diziler seviyorum ancak diğer türlerden önerilere de açığım. fringe, bones, supernatural, rick and morty, skam, sherlock, black mirror en sevdiklerim

1. devs.

yeni bir dizi ve tek kelimeyle harika... torrentten indirip izliyorum. bir bakın derim.türü sci-fi, gizem.

5 nisan 2020 03:44

2. Stranger, değişik Bi konusu var. Polisiye.

5 nisan 2020 03:46

3. bakacağım, teşekkürler :)

5 nisan 2020 03:58

4. quicksand, tabula rasa ve the sinner. bu 3'ü netflix'te var. bir de bates motel var çok ama çok güzeldi. şimdilik aklıma bunlar geldi süslü, hepsi çok kaliteli diziler, pişman olmazsınız :)

5 nisan 2020 04:09

5. The killing

5 nisan 2020 05:29

6. the killing +

5 nisan 2020 06:05

7. Penny dreadful

5 nisan 2020 10:16

8. orphan black. süslü başla dua ediceksin bana. kime önerdiysem bayıldı. o kadar sürükleyici ki 13 bölüm izledim günde. herkes bunu seven fringe'i izlesin diyo şimdi ona başlayacağım. mükemmel dizi nolur izle

5 nisan 2020 11:24

9. Sevdiğiniz dizilerde ortak beğendiklerimiz var. Nolur wayward pines ı izleyin seneleeeer önce bende burada birinin önerisiyle izlemiştim. Nasıl 2 sezonla kalır aklım almıyor

5 nisan 2020 11:25

10. Final yapmış değil de yayından kaldırılmış fantastik dizi efsanelerinden heroes. Sonradan neden devam etmedi diye çıldırmayacaksanız izleyin izletin.

Ps. Aslında sonradan devamı çekildi ama kadrodan dolayı tutmadı.

5 nisan 2020 14:24